Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

420 Hydroponics - DWC 34 L kulture sistem Hidroponi, aeroponics

420 hidroponiki predstavi svojo novorojeno globoki vodi KULTURA izvirnega sistema DWC bučko 34, je največji na trgu v enem loncu, pridržujemo več kot 30 litrov, 18 cm košara, vidna nivoja vode.

More details

44,90 € tax incl.
-20%
35,92 € tax incl.

Dont 0,06 € d'eco-part.DEEE

092-005-0011

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

This product is no longer in stock

Delivery on: Mardi *

New

420 Hydroponics

Gnojila v obliki prahu 100% topnega v vodi. Za rastline v rastlinjaku. Izdelano v Franciji. Gojenje 420 10 gnojila v obliki topnega praška 100% vode zasnovan za vse svoje faze rasti rastlin. Odkrijte to revolucionarno obliko in učinkovitost v prahu.

Deep Water Kultura je hidroponski sistem idealen za recirkulacije 1 veliko ali majhno rastlino. Rast rastlin bo učinkovito, hitro in močne korenine s super kisika v nenehno kisikom hranilno raztopino z inovativno mehurčki sistem 420 DWC hidroponiki.

Ta sistem ima rezervoar hranilno raztopino 25 do največ 30 litrov z merilnikom ravni izven za vizualizacijo raven hranilno raztopino. Raztopino hranil kroži preko zračne črpalke in kroženje zraka stalno. Obrat bo postavljena v koš pot "velikan" je Ø 18 cm zapolniti z dobro kakovost gline kroglice. Zrak črpalko povezan z glavnim bučko zagotoviti stalno dovajanje kisika v hranilni raztopini. Da bi dobili rezultate uspešnosti na nižjih cenah, bo DWC da drugi ljubosumen s 420 Hidroponi novim partnerjem svojih pridelkov v zaprtih prostorih in učinkovito.

značilnosti:

  • Air Pump hellia 80L / h 1 leto garancije
  • opremljen
  • montažo 2minutes
  • Preprost za uporabo
  • odlični koreninski sistem
ekološki davek0.06

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .