Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
420 DWC 34 L

420 HYDROPONICS - DWC 34 L , sistem hydroponic kulture , aeroponic

420 hydroponics predstavlja svoje novo rojen sistema GLOBOKO VODO KULTURE prvotnih DWC bučke 34 L, največja na trgu v lonec edinstven, rezerve za več kot 30 litrov, košarica 18 cm, višina vode vidne.

Več podrobnosti

44,90 € TTC
-20%
35,92 € TTC

Dont 0,06 € d'eco-part.DEEE

092-005-0011

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Ta izdelek ni več na zalogi

Dostavljeno : Mardi *

Nova

420 Hydroponics

Gnojila v obliki prahu 100% topnega v vodi. Za rastline v rastlinjaku. Izdelano v Franciji. Gojenje 420 10 gnojila v obliki topnega praška 100% vode zasnovan za vse svoje faze rasti rastlin. Odkrijte to revolucionarno obliko in učinkovitost v prahu.

V Globoko Vodo Kultura je hydroponic sistem recirkulacije je idealen za 1 velika ali majhna rastlina. Rast rastlin, ki se bo učinkovito, hitro in močno korenine, s super-oksigenacijo s hranili rešitev nenehno kisikom, ki jih sistem bučke inovativna oblika DWC 420 hydroponics.

Ta sistem zagotavlja rezervoar hranil rešitev od 25 do 30 litrov z merilnik nivoja na zunaj videti raven hranil rešitev. Hranil rešitev bo porazdeljeno prek črpalka zraka in pretok zraka neprekinjeno. Obrat, ki se dajo v lonec, košarica "velikan" Ø 18 cm, ki je napolnjena kroglice iz gline dobre kakovosti. Zračna črpalka priključena na bučke glavne bo oksigenacijo konstanta hranil rešitev. Za doseganje rezultatov, uspešnosti po nižji ceni, DWC bo ljubosumen zaradi 420 hydroponics novi partner svoje pridelke, v zaprtih prostorih in močan.

Značilnosti :

  • Črpalka zrak Boyu 80L/h garancija 1 leto
  • Priloženo v kompletu
  • Časovni 2mins
  • Preprost za uporabo
  • Koreninskega sistema impresivno
ekološki davek0.06

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .