Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Plagron TERRA rastejo 20L

Plagron Terra Rastejo 20L , mineralno gnojilo za rast v zemlji

odkrijte paleto terra plgron v zaprtih prostorih, raste , našli plagron terra rastejo po najugodnejši ceni

Več podrobnosti

109,00 € TTC
-20%
87,20 € TTC

057-056-0272

Količina

Cena / enota : 3,63 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno :
Mercredi20/03/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Nova

PLAGRON

Te dni, gojenje zgolj organska rastlina ni več možnost, ampak nuja. Potrošniki zahtevajo, da kmetijstvo in vrtnarstvo tudi ob naravni pristop, kot je mogoče, da je spoštovanje človeka in okolje. Široka paleta dodatkov Plagron ponujajo vse, kar je najboljše za vaše rastline. Prav po zaslugi uravnotežene sestave najčistejših sestavin, da so vsi izdelki, ki nosijo oznako Plagron imajo preventivni učinek, zaščitna in optimalne prehrane.

Terra Rastejo, Plagron je gnojilo za rast univerzalni visoko koncentrirane primeren za vse vrste tal in loams. To je tudi idealen za matične rastline.

On gradi maso rastlinja, ki so podlaga za dobro cvetenje/pridelka , preprečuje pojave pomanjkljivosti v fazi rasti, in spodbuja vitalnost rastlin.

Terra Rastejo, preprečuje bolezni in stresa.

Z elementi v sledovih, ki vsebuje Terra Rastejo , v obliki chelates , ki zagotavlja optimalno razpoložljivost.

Odmerek : do 5ml/L.

Zmogljivost: 20 l.

Sestava terra rastejo

Voda, kalijev nitrat, di-kalijev fosfat, amonijev nitrat, fosforjeva kislina. NPK gnojil (3-1-3). Je za 2,6% skupni Dušik (N), od tega 2.0% dušik dušikova (BREZ3), in sicer za 0,6% amonijevega dušika (NH4), 1,1% fosforjev pentoksid, topne v vodi (P2O5), 3.1% kalijev oksid, topen v vodi (K2O).

Moram preverite in nastavite pH-vrednost, če uporabim Terra grandis?

V 90% primerov, Terra Rastejo bo prilagodite vrednost pH sama. Vendar pa, kot je kakovost voda iz pipe je drugačen povsod, morate preveriti, če je pH vrednost vašega hranilni raztopini s Terra Rast je med 6.0 in 6.5.

Lahko sem spray moje rastline s Terra Rastejo?

Da. Če želite, da se odpravi pomanjkanje hranil v fazi rasti tako hitro, kot je mogoče, na primer zato, ker listi so rumeni, lahko škropljenja listov z Terra Rastejo. Uporaba odmerka do 2 ml / liter.

Kako dolgo lahko ostanem Terra-rast, potem ko so bila mešana z vodo?

terra Rastejo, plagron lahko shranite za štiri dni po tem, ko se zmeša z vodo. Naredite spremljali pH-vrednost, kot verjetno bo naraščalo počasi. Poskrbite, da nobeden od bioloških proizvodov, ki so bili mešani, v rešitev, saj lahko začnejo razvajati po samo 24 ur. Prav tako se prepričajte, da je rešitev, ki se ohranja v gibanju (obtočne črpalke) in tank je čisto pred mešanjem rešitev.

Lahko kombiniram Terra Rastejo z Supermix organska?

plagron Supermix je organsko gnojilo iz spletne UNIVERSAL. Terra Rastejo je del 100% TERRA rastejo slogu, in je mineralne prehrane. Za najboljše rezultate, je najbolje, da se združujejo Supermix z izdelki v stilu kulture 100% naravni. Supermix zahteva mikroorganizmov v tleh. Te je mogoče najti v saditve tal v slogu kulture 100% naravni. Mineralne prehrane (kot so Terra Rasti) ni koristno za te mikro-organizmov, ki združuje manj tudi z Supermix.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .