Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Plagron TERRA BLOOM 20L

PLAGRON Terra Bloom 20 L , mineralno gnojilo za zemljo, v cvetenja

PLAGRON terra bloom cvetenja gnojil na voljo v zaprtih prostorih, raste vaše growshop na spletu, popust za življenje, če iščete gnojilo plagron obiščite našo ray plagron.

Več podrobnosti

109,00 € TTC
-20%
87,20 € TTC

057-056-0252

Količina

Cena / enota : 3,63 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno :
Vendredi22/02/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Opozorilo : zadnji kos na voljo !

Nova

PLAGRON

Te dni, gojenje zgolj organska rastlina ni več možnost, ampak nuja. Potrošniki zahtevajo, da kmetijstvo in vrtnarstvo tudi ob naravni pristop, kot je mogoče, da je spoštovanje človeka in okolje. Široka paleta dodatkov Plagron ponujajo vse, kar je najboljše za vaše rastline. Prav po zaslugi uravnotežene sestave najčistejših sestavin, da so vsi izdelki, ki nosijo oznako Plagron imajo preventivni učinek, zaščitna in optimalne prehrane.

Terra Bloom.

Popolno gnojilo za cvet faza

Terra Bloom je gnojilo bio osnovi mineralnih na visoki koncentraciji, za uporabo v času cvetenja faza rastlin. To tekoče gnojilo zagotavlja gnojil optimalno za cvetenja. Izdelek podpira in spodbuja razvoj trdne temelje. Terra Bloom je primeren za vse vrste podlage in se lahko uporablja v kombinaciji z vseh tekočih gnojil in dodatkov.

Uporaba
Dobro pretresite pred uporabo. Uporabite največ 5 ml Terra Bloom na 1 liter vode (1:200). Uporabite to gnojilo rešitev na vsak zalivanje v času cvetenja faza.

Les določb, določenih v standardu NF U 42-004 odsvetuje uporabo tega gnojila na manj kot 0.95 kg/m3 vode in ne daj se, da več kot 19 kg/m3 vode.

V primeru popravka vode, ki se uporablja mineralna kisline ali alkalije, ki tvorijo elemente, uporabite le proizvode, navedene in opredeljene v standardih NF U 42-005 : 1994 in NF-U 42-006 : 1994 obvezni.

Imejte
Ne nagnite izdelek med prevozom in hranite proč od svetlobe. Temperatura skladiščenja priporočene : 0 - 30°C. Hraniti v tesno zaprti posodi. Ta izdelek vsebuje kelatnega : hraniti ločeno od fumière.

Previdnostni ukrepi

  • R 36/38 : draži oči in kožo.
  • Hranite zunaj dosega otrok.
  • Izdelke lahko tvorijo kristali pri nizki temperaturi : ne shranjujte pri temperaturi pod 0 °C.

Sestava
Voda, kalijev nitrat, di-kalijev fosfat, amonijev nitrat, fosforjeva kislina, cene NPK gnojil (2-2-4), s 2,1% skupni Dušik (N), ki je za 1,6%, dušik dušikova (BREZ3) in 0,5% amonijevega dušika (NH4), 1,6% fosforjev pentoksid, topne v vodi (P2O5), 3.9% kalijev oksid, topen v vodi (K2O)

Nasvet iz Plagron

  • Download načrtovanje kulture 100% TERRA Rastejo seznam za priporočila glede uporabe in odmerjanje izdelka.

Terra Bloom je cvetoče gnojil univerzalni visoko koncentrirane primeren za vse vrste tal in loams.

Zagotavlja cvetenja optimalno, preprečuje pojave pomanjkljivosti v fazi cvetenja in zagotavlja optimalno ravnotežje med rastlin in pridelka. Terra Bloom prispeva k trdnosti strukture končnega izdelka, stimulira vitalnost rastlin in ima preventivno vlogo proti bolezni in stresa. Z elementi v sledovih, ki jih vsebuje, v obliki chelates zagotavlja optimalno razpoložljivost.

Moram preverite in nastavite pH-vrednost, če uporabim Terra Bloom ?

V 90% primerov, Terra Bloom bo prilagodite vrednost pH sama. Vendar pa, kot je kakovost voda iz pipe je drugačen povsod, morate preveriti, če je pH vrednost vašega hranilni raztopini s Terra Bloom je med 6.0 in 6.5.

Kdaj lahko začnem uporabljati Terra Bloom ?

Lahko začnete uporabljati Terra Bloom od prvega dne fazi cvetenja, razen če tal vsebuje hranilne snovi. Če rastejo uporabo Growmix (vsebuje gnojilo za tri tedne), po tednu rast, imate samo, da začnete dati Terra Bloom po drugi teden cvetenja. Moj vrednost postane zelo visoko, če sem združujejo Terra Bloom Green Sensation. Kako rešiti ta problem? Zelena Občutek povečuje vrednost za več kot 0.55 uS / cm, če ste dodali 1 ml / liter. Reši z dodajanjem Green Sensation najprej, in nato dodajanje Terra Bloom, dokler ne boste dosegli raven, KI jo želite.

Kako dolgo lahko ostanem Terra Bloom, ko jo zmeša z vodo ?

Terra Bloom lahko shranite za štiri dni po tem, ko se zmeša z vodo. Naredite spremljali pH-vrednost, kot verjetno bo naraščalo počasi. Poskrbite, da nobeden od bioloških proizvodov, ki so bili mešani, v rešitev, saj lahko začnejo tal po samo 24 ur. Prav tako se prepričajte, da je rešitev, ki se ohranja v gibanju (obtočne črpalke) in tank je čisto pred mešanjem rešitev.

Lahko kombiniram Terra Bloom z Supermix organska ?

Supermix je organsko gnojilo iz spletne UNIVERSAL. Terra Bloom je del 100% TERRA rastejo slogu, in je mineralne prehrane. Za najboljše rezultate, je najbolje, da se združujejo Supermix z izdelki v stilu kulture 100% naravni. Supermix zahteva mikroorganizmov v tleh. Te je mogoče najti v saditve tal v slogu kulture 100% naravni. Mineralne prehrane (kot so Terra Bloom) ni koristno za te mikro-organizmov, ki združuje manj tudi z Supermix.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .