Product successfully added to your shopping cart
Quantity
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total
Continue shopping
-20%
PLATINIUM CO2 TABS BOITE DE 60PCS

PLATINUM Hranila - Box peleti 60 CO2 TABS

peleti CO2 šumeče tablete s počasnim in postopno sproščanje ogljikovega dioksida, ki dopolnjujejo normalna Gnojenje zagotavlja vse ogljikov dioksid, ki so lahko sredstvo absorbira skozi korenine in listov

More details

10€90 tax incl.
-20%
8€72 tax incl.

070-006-460

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

In stock

Free delivery from199€00*
Delivery on:
Mercredi14/11/2018.*
Left------to be delivered tomorrow.

New

Platinium Nutrients

PLATINUM HRANILA ponuja paleto gnojil, izdelanih v Franciji za veselje vaših rastlin izpolnjuje stroge okoljske zahteve. Ti izdelki so bili zasnovani z laboratorijskimi inženirji, kmetijskih strokovnjakov, v optimalnih razvojnih pogojih. PLATINUM HRANILA zagotavlja osnovne prehranske dodatke za vaše rastline in zagotoviti njihovo rast in izjemno obrambo!

CO 2 zavihki Platinium - 60 peleti

CO2 peleti so šumeče tablete s počasnim in postopnim sproščanjem ogljikovega dioksida v okolje. Ti so bili razviti in proizvedeni v naših laboratorijih, da enostavno in ekonomično nadomestijo gnojenja sistemov CO2. So povezati in dopolniti normalno gnojenje zagotavlja ves ogljikov dioksid, da lahko rastlina absorbira skozi korenine in listov.

Kako uporabljati 2 pelete Tabs CO

CO 2 lahko absorbira tako korenine ali listov. Pozor, vendar v temnem obdobju, rastlina ne absorbira ogljikov dioksid. Zato moramo uporabiti CO 2, ko je ventilator izklopljen, ko se začne svetilke na začetku ta čas, trikrat na teden.

  • Poraba Root:
    Put pad CO 2 za 3 do 5 litrov hranilno raztopino, zmešamo in zalivanje kot običajno.
  • Absorpcija listov:
    Naj raztopiti eno tableto za dva rastline v kozarec vode * tako, da se steklo čim bližje za rastline. V hidroponskem sistemu, raztopimo tableto do 5 litrov vode neposredno v rezervoarju.
    (* V majhni posodi, se voda hitro nasičena z ogljikovim dioksidom in sproščanje CO2 pojavi počasneje).

OPOZORILO Ta izdelek oddaja CO 2, spoštovati navodila. Ko ga listov upravlja: Ne neposredno vdihavati hlapov. Za uporabo v zaprtih notranjih vrtovih. Prezračiti sobo, kjer je zdravilo, ki se uporablja pred vstopom.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .