Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Biobizz - Bio Bloom 500ml Biološko cvetenja gnojilo

Biobizz - Bio Bloom 500ml Biološko cvetenja gnojilo

NPK = 2,0 - 7-4 - Bio Bloom je popolna tekočina organsko gnojilo z nizko vsebnostjo dušika pa vsebuje zadostno fosfor in kalij, da se zagotovi obilno cvetenje. Intenzivna prehrana! Gnojilo za cvetoče rastline za zemljišča pridelka in kokosovih vlaken, shre svoje BioBizz

Več podrobnosti

7,00 € TTC
-20%
5,60 € TTC

052-061-005

Količina

Cena / enota : 10,18 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno :
Mercredi20/03/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Nova

BIOBIZZ

Biobizz zeleno filozofijo: se zavedajo okoljskih problemov in da ekološko kmetovanje dostopen vsem, brez škodljivih posledic na okolje.

Od leta 1992, Biobizz specializirano za razvoj in proizvodnjo zmesi tal, gnojil in dodatkov, namenjenih za ekološko pridelavo zaradi česar je najbolj izkušen ponudnik organskih gnojil in najbolj priznan na Nizozemskem.

Preden so organska gnojila superior v prodaji, ste lahko prepričani, da so prejeli najvišjo stopnjo raziskav in razvoja. Vsak izdelek Biobizz® še vedno vsebuje idealno količino organskih sestavin.

Kaj Bio Bloom?

Želite, da bi dobili obilno cvetenje, ki bo dala okusno sadje? Kot pove že ime, je to popolno organsko gnojilo v tekoči obliki ponuja vse, kar potrebujete.
Dušik, fosfor in kalij, kot tudi encime in aminokisline, ki ga sestavljajo, so prisotni v veliki količini in so vsi delajo v popolni harmoniji s tlemi. Ta mešanica vsebuje tudi elemente v sledovih in hormone rastlinskega izvora, ki spodbujajo rast obrata z dolgimi stebli in živahna cvetja.

Hranila v Bio Bloom

Kalij in fosfor prispevajo k nastanku in rasti žarnice, Pridelek in cvetnih listov. Še posebej, kalijev po naravni ritem rastline podnevi in ​​ponoči, pomagajo, da sproži postopek cvetenja.

OKOLJE

  • INSIDE
  • ZUNAJ

FAZA

  • Blooming

FUNKCIJA

  • PREHRANA

Kako uporabljati Bio Bloom?

Bio · Bloom ™ je samostojna gnojilo uporablja od cvetenja do žetve. Lahko ga vključi v svoje zemlje ali obogatiti z soilless rastni substrat, kot Coco · Mix ™, ki je sestavljen iz kokosovih vlaken.

UPORABA

• Bio Bloom ™ je primerna za vse mešanice substratov, sredstev in vseh rastočih metod.

Želite združiti Bio Bloom s svojim All Mix® in svetlobe Mix®? Priporočamo vam, da dodate odmerek 1 ml na liter vode.

spray

  • normalno zalivanje
  • hidroponiki
  • zalivanje sistem

odmerek

1-4 ml na liter vode

Opozorila in previdnostni ukrepi
Hranite izven dosega otrok.
Ne smete pogoltniti.
Sledite spodnjim navodilom.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .