Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
Vlažilci in Mist BLOWERS

Vlažilci in Mist BLOWERS

Tukaj je naša kategorija namenjen vlažilci in pršila , ki jih je blagovna znamka, ki je specializirana za podnebne razvite Winflex prezračevanje.

V mestu in zaradi suhega zraka, ki prevladuje, prostor kulture in še posebej v fazi rasti, zahteva pridobitev termo-higrometer za merjenje stopnje vlažnosti in temperature; vendar pogosto, namestite vl...

Tukaj je naša kategorija namenjen vlažilci in pršila , ki jih je blagovna znamka, ki je specializirana za podnebne razvite Winflex prezračevanje.

V mestu in zaradi suhega zraka, ki prevladuje, prostor kulture in še posebej v fazi rasti, zahteva pridobitev termo-higrometer za merjenje stopnje vlažnosti in temperature; vendar pogosto, namestite vlažilec ali megle še vedno priporočljivo.

Natančneje, so vlažilne opremljena z dimmer, in tudi za nekatere, ki ga spremlja vlažnost, mehansko ali digitalno da avtomatizirati svoj nabor v gibanju glede na želeno vlažnost; jih slabosti, ki jih je treba uporabiti le z demineralizirano vodo.

Foggers so jih nujno spremlja programer (priporočeno ciklov: 15 minut / 15 minut OFF) in s tem vzdržuje svojo boje in membrane atomizer na optimalni ravni, glede na tisto vode (sanitarne vode , osmoza ali dež).

Priporočena vlažnost:

- raste: od 45 do 70%, da gredo proti možnih negativnih in odtočnimi iz rež na listih in dajejo menedžerji izmenjave plina obrata.

- v času cvetenja: 35 do 50%, bolj nizko vlažnost, da se prepreči v primerjavi z možnim pojavom patogenih gliv (plesen, Pythium, Fusarium, pepelasto plesen, ...).

Najboljše cene na za pršila in vlaženje so v kulturi pokriti.

Zmanjšanje
Podrobnosti
Vlažilci in Mist BLOWERS
Izdelek 1 31

filtri (31 izdelki)

Produit en stock

Prix

0 € - 110 €

Poids

0 - 160
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .