Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
SLADKOR ROYAL Plagron 250ml, sladkor in okus ojačevalnik

SLADKOR ROYAL Plagron 250ml, sladkor in okus ojačevalnik

Sladkor Royal 500ml našli v zaprtih prostorih vse večji, spletni growshop in tako našli vse izdelke plagron, čisto zeleno zym ali občutek ... in vse vaše izdelke najljubše segajo plagron.

Več podrobnosti

ostalo:
29,75 € TTC
-20%
23,80 € TTC

057-056-019

Količina

Cena / enota : 79,34 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno : Mardi *

Nova

PLAGRON

Te dni, gojenje zgolj organska rastlina ni več možnost, ampak nuja. Potrošniki zahtevajo, da kmetijstvo in vrtnarstvo tudi ob naravni pristop, kot je mogoče, da je spoštovanje človeka in okolje. Široka paleta dodatkov Plagron ponujajo vse, kar je najboljše za vaše rastline. Prav po zaslugi uravnotežene sestave najčistejših sestavin, da so vsi izdelki, ki nosijo oznako Plagron imajo preventivni učinek, zaščitna in optimalne prehrane.

Sladkor Royal.

Izboljša okus in skrajša cikel
Aditiv za rast in cvetenja fazo

uporaba
Pred uporabo dobro pretresite. Uporaba največ 2 ml sladkorju Royal 1 liter vode (1: 500). Pour to rešitev gnojilo za rastline enkrat tedensko v fazi cvetenja. Kot tretje rasti do izpiranja.

naprej
Ne nagibajte proizvoda med prevozom. Shranjujte v pokončnem položaju. Priporočena temperatura skladiščenja: 0-30 ° C Ko raztopi v vodi, njegova roka uporabnosti je 24 ur.

Varnostni ukrepi
R 36/38: draži oči in kožo.

sestavek
NPK organsko gnojilo (9-0-0). 8,5% Skupni dušik (N) 8,5% organskega dušika. GNOJILO NF U 42- 001. NPK gnojil popolnoma rastlinskega in živalskega izvora. Gnojilo na osnovi živalskih odpadkov. Ki se uporablja v primeru ugotovljena potreba; ne prekoračite predpisanega odmerka.

Nasvet Plagron

  • Za najboljše rezultate, združujejo Sugar Royal z Green Sensation.
  • Vzdržujemo temperaturo pod 27 stopinj v zadnjih tednih, da se prepreči izhlapevanje aromatskih olj in izguba okusa, vonja in težo.

Sladkor Royal organska cvet spodbujevalec, ki pospešuje in povečuje preoblikovanje molekul enostavnih sladkorjev. Sladkor Royal encimi prispevajo za prevoz sladkorjev iz listov do cvetov / plodov in spodbujati encimske procese preoblikovanja enostavnih sladkorjev.

Royal sestava sladkor:

Voda, aminokisline (alanin, arginin, asparagin, cistein, glutamin, glicin, histidin, izolevcin, levcin, lizin, metionin, fenilalanin, prolin, serin, treonin, triptofan, tirozin, valin), organska dušikova gnojila (9-0 0), 8,5% skupnega dušika (N), vključno z 8,5% organskega vezanega dušika.

Ali lahko kombiniram sladkor z Royal Green Sensation?

Da. Royal Sladkor deluje drugače cvetenja stimulatorja v Green Sensation.

Če sem združiti sladkor Royal, Pure Zym in PK 13-14 je, da enako rešitev, kot je Green Sensation?

No. Green Sensation vsebuje številne pomembne dodatnih sestavin. Na primer, fosfor in kalij v Green Sensation funkcionalno povezani. To pa ne velja v PK 13-14. Royal Sugar tudi deluje drugače za cvetoče stimulator v Green Sensation.

Ali lahko dam moje rastline kombinacijo Alga Bloom, sladkor in Royal Green Sensation več kot enkrat na teden?

Priporočamo, enkrat z Royal sladkorja na teden. Kot naši urniki Grow kažejo, da lahko dajo cvetenja teden Alga Bloom in Green Sensation vsaka seja namakalni iz četrtega (Green Sensation) in peti (Alga Bloom).

Ali lahko uporabljam kraljevsko sladkorja kot listno gnojilo?

Da. Lahko spray listov z Sugar Royal in kombinirati z Vita Race. Svetujemo vam, da ne pršite liste in cvetove z izdelkom iz tretjega tedna v fazi cvetenja. V nasprotnem primeru se lahko ti izdelki vplivajo na okus končnega izdelka.

Ali lahko kombiniram sladkor z Royal Vita Race?

Da. Ta dva izdelka se lahko združijo brez kakršnih koli težav.

Kako dolgo lahko držim hranilne raztopine z Royal sladkorjem?

Royal sladkorja vsebuje veliko organskih sestavin. Te sestavine lahko začne pokvari raztopine po 24 urah.

Oglejte si celotno paleto plagron v notranji rastoče vašo spletno growshop in našli vse nasvete kulture.

NPK9-0-0

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .