Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Plagron Terra Bloom 5L, mineralno gnojilo za zemljišča v razcvetu

Plagron Terra Bloom 5L, mineralno gnojilo za zemljišča v razcvetu

Plagron Terra cvetijo cvetenja gnojilo na voljo v zaprtih prostorih rastočih vašo spletno growshop, življenjska doba popust zvestobe, če iščete gnojila plagron obiščite našo radij plagron.

Več podrobnosti

39,90 € TTC
-20%
31,92 € TTC

057-056-025

Količina

Cena / enota : 5,32 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno :
Vendredi22/02/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Nova

PLAGRON

Te dni, gojenje zgolj organska rastlina ni več možnost, ampak nuja. Potrošniki zahtevajo, da kmetijstvo in vrtnarstvo tudi ob naravni pristop, kot je mogoče, da je spoštovanje človeka in okolje. Široka paleta dodatkov Plagron ponujajo vse, kar je najboljše za vaše rastline. Prav po zaslugi uravnotežene sestave najčistejših sestavin, da so vsi izdelki, ki nosijo oznako Plagron imajo preventivni učinek, zaščitna in optimalne prehrane.

Terra Bloom.

popolno gnojilo za fazo cvetenja

Terra Bloom je bazična organska mineralno gnojilo z visoko koncentracijo, za uporabo med fazo cvetoče rastline. Ta tekoče gnojilo zagotavlja optimalno gnojenje v času cvetenja. Naprava podpira in spodbuja razvoj trdne temelje. Terra Bloom je prirejen za vsak tip substrata in se lahko uporablja v kombinaciji s tekočimi gnojili in dodatkov.

uporaba
Pred uporabo dobro pretresite. Uporaba največ 5 ml Terra Bloom na 1 liter vode (1: 200). Uporaba gnojila z vsako zalivanje v fazi cvetenja.

Določbe so določene z NF U 42-004 odsvetuje uporabo tega gnojilo manj kot 0,95 kg / m3 vode in prepovedujejo več kot 19 kg / m3 vode.

V prilagoditev uporabljene vode z mineralnimi kislinami ali alkalizacijo izdelkov, uporabljajo samo imenovan za proizvode iz norm NF U 42-005: 1994 NF U 42-006: 1994 postati obvezna.

naprej
Ne nagibajte proizvoda med prevozom in shranjevanje proč od svetlobe. Priporočena temperatura skladiščenja: 0-30 ° C Hraniti v tesno zaprti posodi. Ta izdelek vsebuje kelator: ohraniti imunski na kup gnoja.

Varnostni ukrepi

  • R 36/38: draži oči in kožo.
  • Hranite izven dosega otrok.
  • Izdelki lahko predstavljali kristalov usposabljanja pri nizkih temperaturah: Ne skladiščiti pod 0 ° C

sestavek
Voda, kalijev nitrat, monokalijeva fosfat, amonijev nitrat in fosforno kislino.
NPK gnojil (2-2-4). 2,1% skupnega dušika (N), ki vključuje 1,6% nitratnega dušika (NO3) in 0,5% amonijevega dušika (NH4), 1,6% fosforjev pentoksid, topen v vodi ( P2O5), 3,9% topnega kalijevega oksida v vodi (K2O), 0,21% Fe 0,009% Mn, 3,15 * 10-5% Mo, 0,005% Zn, 0,001% Cu, 0,004% B, 0,48% (0,8%) mg (MgO). HRANILNE REŠITVE ZA mineralno gnojilo - NF U 42-004, za redčenje. Mati koncentrat glavnih in sekundarnih hranil in elementov v sledovih. Gnojila, ki vsebujejo elemente v sledovih. Ki se uporabljajo v primeru ugotovljena potreba, ne presega predpisanega odmerka.

Nasvet Plagron

  • Naložite kultura urnik 100% Terra Grow Spored za priporočila glede uporabe in odmerjanje zdravila.

Terra Bloom je visoko koncentrirano univerzalno gnojilo za cvetenje, ki ustreza vse vrste tal in saditve mešanice.

To zagotavlja optimalno cvetenje, preprečuje simptome pomankljivosti v fazi cvetenja in zagotavlja optimalno ravnotežje med rastline in sadje. Terra Bloom je vključen v strukturi končne trdnosti izdelka, stimulira vitalnost rastlin in ima preventivno vlogo proti bolezni in stresa. Elementi v sledovih, ki jih vsebuje v obliki kelati zagotoviti optimalno razpoložljivost.

Ali moram preveriti in uravnavanje pH, če uporabim Terra Bloom?

V 90% primerov Terra Bloom naravnavo pH sama. Vendar pa, kot je kakovost vode iz pipe drugačen povsod, bi morali preveriti, če je pH vaše hranilno raztopino z Terra Bloom med 6,0 in 6,5.

Kdaj lahko začnem uporabljati Terra Bloom?

Lahko začnete uporabljati Terra Bloom prvi dan v fazi cvetenja, razen če je zemlja še vedno vsebuje hranila. Če raste uporabljate Growmix (vsebuje gnojilo za tri tedne), po enem tednu rasti, bi morali začeti kar Terra Bloom po drugem tednu cvetenja. Moja vrednost ES postane zelo visoko, če sem združiti Terra Bloom z Green Sensation. Kako lahko to popravim? Green Sensation povečuje vrednost z ES 0,55 US / cm, če boste dodali 1 ml / liter. Rešite dodal zeleno prvi občutek in nato dodal Terra Bloom, dokler ne dosežete želene ravni ES.

Kako dolgo lahko vodijo Terra Bloom, ko je bilo mešati z vodo?

Terra Bloom je mogoče shraniti za štiri dni po tem, ko ga zmešate z vodo. Ali spremljanje pH vrednosti, saj se bo verjetno začelo počasi naraščati. Prepričajte se, da ni biološki izdelki zmešamo v raztopini, ker se lahko začne na terenu po 24 urah. Prav tako se prepričajte, da je rešitev, ki je shranjena v gibanju (obtočne črpalke) in rezervoar je čist pred mešanjem raztopine.

Ali lahko kombiniram z organskim Supermix Terra Bloom tleh?

Supermix organska gnojila iz linije univerzalna. Terra Bloom je del 100% TERRA rastejo slog je mineralna prehrana. Za najboljše rezultate, je najbolje kombinirati Supermix z izdelki v slogu kulture 100% naravno. Supermix zahteva mikroorganizmov v tleh. Te je mogoče najti v tleh v stilu kulture 100% naravni. Mineralna prehrana (kot so Terra Bloom) ni koristno za teh mikroorganizmov, da združuje tako dobro z Supermix.

NPK2-2-4

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .