Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
Paketi soba 2 ali 3 etaže

Paketi soba 2 ali 3 etaže

Obiščite našo službo za pakete kulturo sobe, vključno z 2 ali 3 odstranljivimi tla, ki jih je ustanovila kulturo Indoor za zadovoljitev potreb proračuna ali začetnike.

Nastavljen tako od obsega teh posebnih prostorov in ob upoštevanju različnih separacije, ti semi-popolna paketi ponujajo različne elemente, primerne za vsako vrsto pridelka, kot...

Obiščite našo službo za pakete kulturo sobe, vključno z 2 ali 3 odstranljivimi tla, ki jih je ustanovila kulturo Indoor za zadovoljitev potreb proračuna ali začetnike.

Nastavljen tako od obsega teh posebnih prostorov in ob upoštevanju različnih separacije, ti semi-popolna paketi ponujajo različne elemente, primerne za vsako vrsto pridelka, kot so osvetlitev (pod HPS ali pod neon T5 rampe), prezračevanje , upravljanje vonj skozi filter oglje , napeljanje vodov in uvajalec ... nekateri rastejo soba paketi so na voljo tudi z hidroponski sistem (ali aeroponics ) in njihove osnovne sile (ES in pH) .

V podporo teh komor rasti imenovano "dvojno" , predvsem iznajdljiv, katerega obseg se bo prilagoditi kulturo prostora, namenjenega za rast (priporočena nižja) in en cvet (zgornji del) je postalo mogoče, enako v majhnih stanovanjih in na istem območju zasedenega.

Kot na primer, so bile razvite in se razdeli na francoskem trgu s znane blagovne znamke so prvi Dvojna modeli Superbox , specializirano za oblikovanje inovativnih zbornic rasti in kakovosti.

Opremite se z nižjimi stroški prek paketov "Kultura sobi v 2. ali 3. stopnje" kulture Indoor !!!

Najboljše cene na pakete sobe 2 ali 3 nadstropja, so v kulturi pokriti.

Zmanjšanje
Podrobnosti
Paketi soba 2 ali 3 etaže
Izdelek 1 15

filtri (15 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

530 € - 1770 €

Poids

1 - 85
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .