Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
vodne črpalke

vodne črpalke

Oglejte si naš izbor vodnih črpalk, ki ga kakovostnih blagovnih znamk, kot so porazdeljene XtraPump ali Newjet. Kultura Notranje neverjetni cene.

Na voljo 250 litrov na uro do 8000 litrov na uro , vodne črpalke izkaže za nepogrešljivo orodje za ustanovitev katerega koli avtomatiziranega namakalnega sistema in s tem prinese rešitev hranil za rast...

Oglejte si naš izbor vodnih črpalk, ki ga kakovostnih blagovnih znamk, kot so porazdeljene XtraPump ali Newjet. Kultura Notranje neverjetni cene.

Na voljo 250 litrov na uro do 8000 litrov na uro , vodne črpalke izkaže za nepogrešljivo orodje za ustanovitev katerega koli avtomatiziranega namakalnega sistema in s tem prinese rešitev hranil za rastline.

Poleg tega so nekatere vodne črpalke so celo opremljeni z downdraft, praktično izprazniti rešitev rezervoarja v drugo posodo s hranili, in se tako izognejo gibljejo vsak del vašega namakalnega sistema. Kot XtraPump črpalke 2000 L / h, 2.500 l / h in 4.500 l / h .

Uporablja se tudi za zagotovitev mešanje vode, vodne črpalke prispeva égalemen t premakniti hranilne snovi v rezervoarju, optimalno in s tem povzroči uravnoteženo rešitev hranil za rastline.

Najnižje cene na spletnih vodne črpalke , so v kulturi pokriti.

Aquarium vodne črpalke, potopne vodne črpalke, vodna črpalka za fontano

Zmanjšanje
Podrobnosti
vodne črpalke
Izdelek 1 65

filtri (65 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

0 € - 400 €

Poids

0 - 20
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .