Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Prezračevanje - Podnebne

Dobrodošli v našem prostoru, namenjeno upravljanju podnebja v hortikulturni območju. Kultura Notranje neverjetni cene.

Vodstvo vlažnost, temperatura in prezračevanje v vse večji sobi, te naprave vam omogočajo, da znatno optimizirati produktivnost svojih pridelkov.

Upoštevajte, da uspešen notranji gojenje odvisen od udeležbe na kmeta ponavljajoči...

Dobrodošli v našem prostoru, namenjeno upravljanju podnebja v hortikulturni območju. Kultura Notranje neverjetni cene.

Vodstvo vlažnost, temperatura in prezračevanje v vse večji sobi, te naprave vam omogočajo, da znatno optimizirati produktivnost svojih pridelkov.

Upoštevajte, da uspešen notranji gojenje odvisen od udeležbe na kmeta ponavljajočih na vreme zunaj, čisto okolje pridelka ... Z njim.

"Kultura Zaprti".

Tako, da "povabi Nature" doma, bo vsak kmet morali namestiti:

- sesalec in uvajalna. Boste našli znanih blagovnih znamk, kakovost in zanesljiv kot sistem Air , Winflex prezračevanje , Prima Klima , Ruck Max Fan ... Nekateri so tudi zvočno izolirane, da vam ponudimo pomembne sluha udobje ( Winflex Breakdown , lahko Filter Iso Maks , .. .).

- dodatek za vodenje zraka kot izpušnih vodov, spone, trak ...

- ventilator (ali množico ventilatorjev glede na področje, ki ga pokriva). (Re) Odkrijte izdelkov BLT , Honeywell , Napredno zvezda ...

- instrumenti ukrepov in podnebnih nadzora prostora kulture. Tam boste našli potrebnih orodij, kot so termometri in / ali areometre vizualizirati podnebnih, pršila in vlažilne ; ampak tudi nadzor ravnanja (termostat, vlagomer ...) zagotavlja delno ali popolno avtomatizacijo podnebje, po volji notranji vrtnarja. Z SuperPro , Winflex prezračevanje , DAVIN , GSE , Ecotechnics , Harvest Master ...

Oglejte si še zamisliti:

- vonj potencial vodenja skozi filter z ogljikovim namenjen za odpravo vseh nezaželenih vonjav, zaradi znanih modelov, ki jih distribuira Winflex Hy-Filter , lahko Filter , Phresh Filter , Prima Klima ... S ionizatorji , ali za "smrdeča odejo", ki jih zagotavljajo lastnosti eteričnih olj, v izdelke, ki jih vložili v Nevtralizacijsko , ona ali Vaportek .

- potencialno obogatitev CO2 (ogljikov dioksid, "gorivo" bistvenega pomena za fotosintezo rastlin), da stalno narašča, izdelavo zahtevnih pridelovalci, z namestitvijo popolnih orodij, ki jih ponuja Harvest Master , SuperPro , GSE , ECOTECHNICS ...

In vedno najti najboljše cene na spletu na kulturo Indoor !!!!

Less
More
Prezračevanje - Podnebne
Showing 1 to 719 items

filtri (719 izdelki)

Produit en stock

Prix

0 € - 710 €

Poids

0 - 160
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .