Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
Rampe NEONS T5 48w - 432w

Rampe NEONS T5 48w - 432w

Tu polmer namenjenega ploščadi T5 neonske luči, popolnoma učinkovito spektre (100% na. Activ = Fotosintetičen sevanjem), razvoj 48 W do 432 W.

Na razpolago moč: 48 W , 96 W , 192 W , 216 W , 324 W in 432 W . Exclusive SuperPlant .

Izberite moč po vrtnarsko območje za kritje. In uživajte v to malo požrešen rešitve za osvetlitev energiji in visoko...

Tu polmer namenjenega ploščadi T5 neonske luči, popolnoma učinkovito spektre (100% na. Activ = Fotosintetičen sevanjem), razvoj 48 W do 432 W.

Na razpolago moč: 48 W , 96 W , 192 W , 216 W , 324 W in 432 W . Exclusive SuperPlant .

Izberite moč po vrtnarsko območje za kritje. In uživajte v to malo požrešen rešitve za osvetlitev energiji in visoko zmogljivost na rastlinsko fotosintezo.

Odkrijte tudi T5HO povezljivi rampe za modulacijo svetlobe svojih rastočih sobah, kot ti je všeč.

Prav tako boste vedeli, da izpolnjujejo Kultura Notranja cene, povezane s popusti zvestobe Kultura Notranje !!!

T5 Superplant je fluorescentne cevi posebej visok tok. To je svetlejša od osnovne fluorescenčne in oddaj barvno ravnotežje, primeren za rast rastlin in tudi skrbi za ribe. T5 vsebuje reflektor posebej za širokokotne sipanje, ki omogoča, da pokrivajo večje območje obrezovanja od običajnih CFL.

T5 proizvajajo več svetlobe iz osnovne cevi in proizvede določeno količino toplote. Velika prednost v smislu dejanske proizvodnje hortikulturo razsvetljave - tesnejše = svetlejši. Inverzna kvadratni prakse izhaja, da je svetloba projicira na površino obratno sorazmerna s kvadratom razdalje, ki jo loči od vira. To pomeni, da je več kot so vaši svetilke blizu vaše rastline, delajo bolje. Razdalja se deli z dva in osvetlitev je štirikrat. Tehnično gledano, inverzna-kvadratni zakon velja le za točkovnih virov svetlobe.

Fluorescentne svetilke so dolge tanke cevi, se lahko še naprej šteje kot vir vrstice, ki se obnašajo nekoliko drugače. Dejstvo je, da fluorescentne luči - vključno z zmogljivimi cevi T5 - se lahko namesti v bližino rastlin.

Uporaba sistema T5 med razmnoževanjem vaše rastline jim omogoča harmonično rast in povečanje prostornine s kratkimi internodes in debela stebla. Za razliko od drugih fluorescentnih sistemov, se lahko uporablja v celotnem življenjskem ciklu svojih pridelkov za proizvodnjo visoko kakovostnih odrasle rastline, kot je rast v cvet.

Dve vrsti cevi so na voljo: cevi rasti T5 (6500 K), na voljo v seriji, proizvajajo svetlo, belo luč za bujno rast. Ta svetloba je kot nalašč za gojenje mladih rastlin in rastlin nasploh. Te cevi so zelo priporočljivo za vse vrste rastlin in nudijo prednost s poudarkom na najbolj spektakularne rastline, kot so orhideje s poudarkom na svetlo zeleno listje in pisane rože.
T5 cevi cvetenja (2700 Kelvinov), ki se prodaja ločeno, so oblikovani tako, da natančno barvni spekter, ki jih rastline, ki so potrebne za proizvodnjo sadja in cvetja v izobilju.

Zmanjšanje
Podrobnosti
Rampe NEONS T5 48w - 432w
Izdelek 1 26

filtri (26 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

0 € - 290 €

Poids

0 - 23
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .