Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo

URBAN vrtnarsko

Dobrodošli na kulturo Notranja namenjen urbano vrtnarjenje.

Kultura Notranje začenja v zunanjem jih ponujajo: Pot in vrt, zelenjavni obliž, toplogrednih zelenjavni obliž, vrt meje, rastlinjaki, zelenjavni vrt v kuhinjo, dnevno zelenjavni vrt, ohišja tal in gnojila, zdravljenje in oskrbo, ekološko vrtnarjenje, anti -nuisibles, rastlinskih vrtov, ...

Dobrodošli na kulturo Notranja namenjen urbano vrtnarjenje.

Kultura Notranje začenja v zunanjem jih ponujajo: Pot in vrt, zelenjavni obliž, toplogrednih zelenjavni obliž, vrt meje, rastlinjaki, zelenjavni vrt v kuhinjo, dnevno zelenjavni vrt, ohišja tal in gnojila, zdravljenje in oskrbo, ekološko vrtnarjenje, anti -nuisibles, rastlinskih vrtov, zalivanje in vrtnarjenje pribor, rastline in stene z izdelkov Flowall (videli v reviji DECO) in Amytis ali celo zunaj s premišljenimi linijami C-Green , v Wallflower .

Ali širok spekter rastlinskih sten ustalila znamke FlowerBox , Naturalys ali meamea . Francoskih modelov, ki temeljijo na zelo izvirno predstavitev rastlin v tabeli. Ti so bili soigneusment zamrznjeni v času, ki ga je glicerin kopeli, nato pa prekrita z naravnimi barvili (doba od 9 do 10 let). Zelena stena ali stabiliziran rastlina daje dnevno sobo, je takoj bolj prijeten videz, bolj "naravno".

Prakse, so ti predmeti stabilizirani kot enostavno vzdrževanje (le zapraševanje Priporočljivo je vsake 2 ali 3 mesece), vendar zahtevajo za dobro vizualno konzerviranje, ki se nahaja v suhem prostoru (pod 60% vlage ) in ne doživlja neposredni sončni svetlobi.

Najboljše cene so v mestnem vrtnarsko kulturo pokriti.

Zmanjšanje
Podrobnosti
URBAN vrtnarsko
Izdelek 1 855

filtri (855 izdelki)

Produit en stock

Prix

0 € - 1100 €

Poids

0 - 1260
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .