Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

POTS in podlage

Dobrodošli v naši kategoriji, namenjeni "Lonci in podlage", kjer lahko najdete širok izbor dodatne opreme, potrebne za optimalen razvoj koreninskega okolja.

Fertile substrat, ki vsebujejo organska gnojila in organsko-mineralnih sredstva, kot so prst , visoke kvalitete, ki jih distribuirajo vedno v kulturi notranji ... inertnih substratov, imenov...

Dobrodošli v naši kategoriji, namenjeni "Lonci in podlage", kjer lahko najdete širok izbor dodatne opreme, potrebne za optimalen razvoj koreninskega okolja.

Fertile substrat, ki vsebujejo organska gnojila in organsko-mineralnih sredstva, kot so prst , visoke kvalitete, ki jih distribuirajo vedno v kulturi notranji ... inertnih substratov, imenovanih hidroponika, kot so gline kamenčkov , Rockwool , kokosova vlakna , koreninami kocke v kokos , Tresetnica , perlit , vermikulit , Seveda za rast substrat , pozzolan , Aquanappe (vlakna geotekstila pokrivajo steno strukture rastlin), CLS filmov ali substrat za orhideje.

Tako notranjost kot zunanjost, bo vsak kmet našli svojo idealno podlago v našo široko paleto !!!

Za popust na ceno: enako, da je uspeh kulturo Indoor!

Odkrijte naš izbor najboljših podlage blagovne znamke na evropskem trgu, priznanih za njihovo kakovost in učinkovitost, kot so:

Platinum tla (Francija) Plagron (Nizozemska) Atami (Nizozemska), Biobizz (Nizozemska), Gold Label Tla (Nizozemska), Canna (Nizozemska), Bio Nova (Nizozemska) , Ali Brun (Francija), Guanokalong (Nizozemska), ugro (Nizozemska), Grodan (Nizozemska), tehnologija rasti (ZDA), SpeedGrow Green (Nizozemska) ...

Prav tako odkrili drugi del našega ministrstva, posvečen posodah: v tradicionalni plastični kozarci , so kozarci tekstilni Smart Lonci , The mreže lonci Air Lonci , so naslednji kozarci, zbiranje plošče, trdna ali fleksibilni cisterne , od hidroponskem košar ... Ampak tudi, da oblikovanje lonci , so znani in elegantne Lechuza lonci s svojim integriranim rezervoarjem za zaklepanje.

Najboljše cene na spletu so lonci in podlage so v kulturi pokriti.

Less
More
POTS in podlage
Showing 1 to 694 items

filtri (694 izdelki)

Produit en stock

Prix

0 € - 1100 €

Poids

0 - 1260
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .