Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Namakalnih sistemov in

Dobrodošli v največji katalog namakalnih sistemov in trga. V hiper-konkurenčnih cenah kulture Indoor.

Odkrijte soilless kulturo in avtomatizirano z največjo izbiro hidroponski sistemi ali aeroponic do plime tabel , NFT ali navpično .

Vsi ti sistemi so razviti voditeljev na evropskem trgu kot Nutriculture , Platinium hidroponiki , GHE , AutoPo...

Dobrodošli v največji katalog namakalnih sistemov in trga. V hiper-konkurenčnih cenah kulture Indoor.

Odkrijte soilless kulturo in avtomatizirano z največjo izbiro hidroponski sistemi ali aeroponic do plime tabel , NFT ali navpično .

Vsi ti sistemi so razviti voditeljev na evropskem trgu kot Nutriculture , Platinium hidroponiki , GHE , AutoPot , HYDROSYSTEM , IWS sistema , Green Diamonds AeroSystem ...

Uživajte produkcije Platinum Hydroponics , popolnoma inovativen in zelo priljubljena med sedanjimi notranjih pridelovalcev. Po vsem svetu.

Razpon Modularni Platinum Gojenje zagotavlja svojim uporabnikom, enostavno uporabo in neverjetno modularnosti (in hitro!) V različnih možnostih vzorcev poljedelstva, ki ponujajo svoje   iznajdljiv sistemi kultura soilless. Dejstvo je, da lahko preživijo "klasičnih Hidroponi" na glinene kroglice v aeroponic sistema ali načina oseke nadzemno in pretoka kruha ali volne kocke v trenutku.

Dokazilo o strokovnosti Platinum hidroponiki : pameten vertikalni aeroponic sistem piramide, na voljo v 1 kvadratni meter ali 2 metra kvadrat , je priznani ameriški tisk in dobro sprejet med top 20 najbolj inovativnih sistemov leto 2014!

Na voljo v več velikostih: manjša različica 40 x 40 cm za uvedbo Platinum modularnih 2 kvadratnih metrov. In v številnih izvedbah, kot Platinum HydroPro HydroStar Platinum, Platinum HydroGrower AeroPro Platinum, Platinum Aerostar, Platinum AEROTOP se bouturettes SuperCloner Platinum, platine ali Platinum hydrostone plime in oseke.

Skratka, Platinium hidroponiki sistemi vas bo zadovoljila vseh pogledih: končno učinkovitost aliée po najugodnejših cenah!

Kultura Notranji, tvoja rastejo trgovina na spletu, prav tako ponuja že od nekdaj vsi sistemi GHE (General Gojenje Europ) v svojih hidroponskem različice : Waterfarm, Aquafarm, nizozemski Pot Hydro 1 kvadratni meter ali več ... ali v svojih aeroponic metod , s slavnim Dutch Pot Aero 1 kvadratni meter ali več, več AeroFlos (vodja od 10 do več kot 80 rastlin), AeroFarm, ... kot tudi njihovo učinkovito bouturettes aeroponic kot Cutting Board 27 , Rainforest 2 in Rainforest 72 odrezki.

Poleg tega je blagovna znamka Nutriculture doo bo zadovoljila vse pridelovalca, od začetnikov do naprednih, s hidroponski sistemi , kot so različne Flo Gro, na NFT GroTanks nagrajeni za njihovo produktivnost (s Guinness Records knjigo), in njihove različice, je CLS Multi vojvode ... in drugi aeroponic metoda : Amazonke, je bouturettes propagator ali Xstream ...

Odkrijte popolnoma inovativne hidroponski sistemi so genialne sistemov Autopot , ki deluje na principu kapilarnost (brez elektrike!) Ali kot IWS sistema , pameten kot popolnoma nastavljivo glede na površino, da se kulture do kulture . Toda tudi VersaGrow, številni Wilma s Atami ...

Poišči vse vertikalne hidroponski sistemi , ki zagotavljajo maksimalno produktivnost s katerimi se sooča območje zasedeno, saj EcoGroWalls na AgrowTents je Green Diamond AeroSytem so EcoSytems je Pi in Pi-Wall-Rack ...

Toda tudi različni modeli celotnih tabel poplav , ki jih predlagani Nutriculture doo in Platinum hidroponiki . Ali pa, da bi samega sebe z plima tabel FlowTable , Garland , Duma ali posode Vaga. ..

V tem poglavju boste našli tudi dele, ki so potrebni, da ustvarite svoj notranji hortikulturno sistem, ali ohrani obstoječi sistem s pomočjo vodne črpalke in zraka , s potapljanjem , na reverzno osmozo , za ciklične ure v cevi plastike, škropilniki, priključki , ... in prav posebno Uspešni namakalni sistemi z kakovostnih blagovnih znamk, kot BLUMAT ali Siroflex .

Končno, retrouvrez in uživajte oblikovanje najbolj priznanih hidroponično rešitev, popolnoma končana (celo vključno z razsvetljavo), preprost za namestitev in avtonomno: AeroGarden .

Edinstvena v Evropi, z več kot 5000 referencami (!!!), Kultura Notranje stoji danes kot pravi supermarket v hidroponiki.

Definitivno, ultra-konkurenčne cene, ki jih za kulturo nenehno predlagala Notranja bo dokončanje prepričati !!!

Less
More
Namakalnih sistemov in
Showing 1 to 1166 items

filtri (1166 izdelki)

Produit en stock

Prix

0 € - 3200 €

Poids

0 - 120
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .