Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
BIOBIZZ PACK INDOOR gnojilo

BIOBIZZ PACK INDOOR gnojilo

14,50 € TTC
-20%
11,60 € TTC

052-061-030

Količina

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno : Mardi *

Nova

NUTRICULTURE

Nutriculture, pionirji industrije Hidroponi. Ustanovljeno pred več kot 30 leti John Molyneux, vrtnar in botanik strastno o vsem v zvezi z vodno energijo, je prvo podjetje, ki ponuja komercialne hidroponski tehnik domači vrtnarji.
Izdelujemo in predstavil prvi sistem hidro za Lovers (v nadaljnjem Gro-Tank NFT) in začela zagotavljati prve hidroponično trgovcev na drobno v Veliki Britaniji iz majhne tovarne v Lancashire.
Danes, z več kot 40 različnimi sistemi Hidroponi Nutriculture je rešitev za vsakega vrtnarja.
Strokovnost in storitev: To je naš moto

TryPack BIOBIZZ: Notranja Pack

Če ste se odločili za notranje poljščine, in ne veste, kako začeti, kaj Biobizz bo vaša izbira lažja. Preizkusite naš notranji paket (paket za notranje kulture), ki je eden od štirih članov naše družine zelo zadnji test izdelka paketi Biobizz Trypacks.

Lahko rastejo vaše rastline, kot pravi strokovnjak s celoten paket visoke kakovosti, ki je bil zasnovan, da je enostaven za uporabo, uporaba in enostavno združiti in enostaven za plačilo.

Notranji paket (paket za notranje kulture) vsebuje Bio Bloom Bio Grow in Top Max. Kombinacija, da bo kmet, da bi dobili dragocene izkušnje Biobizz paleto gnojil, saj omogoča, da se zagotovi osnovne prehranske potrebe za 1-4 rastline. Začnite svojo izkušnjo ekološke kulture s preskusno paket.
Biobizz TryPack!

* Uporaba s katero koli drugo Biobizz'ou testa izdelka paketi paketi Poskusi, da bi povečali pridelek in zmanjša stroške.

Notranji paket (paket za notranje kulture) Biobizz vsebuje:
Bio Bloom- 250 ML
Bio Grow - 250ml
Top Max - 250 ML

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .