Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
-20%
Biobizz - TryPack stimulans in booster

Biobizz - TryPack stimulans in booster

ostalo:
29,50 € tax incl.
-20%
23,60 € tax incl.

052-061-032

Quantity

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

In stock

Delivery on:
Jeudi24/01/2019.*
Left------to be delivered tomorrow.

New

BIOBIZZ

Biobizz zeleno filozofijo: se zavedajo okoljskih problemov in da ekološko kmetovanje dostopen vsem, brez škodljivih posledic na okolje.

Od leta 1992, Biobizz specializirano za razvoj in proizvodnjo zmesi tal, gnojil in dodatkov, namenjenih za ekološko pridelavo zaradi česar je najbolj izkušen ponudnik organskih gnojil in najbolj priznan na Nizozemskem.

Preden so organska gnojila superior v prodaji, ste lahko prepričani, da so prejeli najvišjo stopnjo raziskav in razvoja. Vsak izdelek Biobizz® še vedno vsebuje idealno količino organskih sestavin.

TryPack BIOBIZZ: Spodbujanje Pack

Morate spodbujanje rasti vaše rastline? Ste že kdaj poskusili govoriti z njimi in jih pojejo, ne da bi dobili želene rezultate? Biobizz je enostaven način! Preizkusite naše stimulans Pack, ki je eden od štirih članov naše družine zelo zadnji test izdelka paketi Biobizz Trypacks.

Lahko rastejo vaše rastline, kot pravi strokovnjak s celoten paket visoke kakovosti, ki je bil zasnovan, da je enostaven za uporabo, uporaba in enostavno združiti * in enostaven za plačilo.

Paket vsebuje Spodbujanje Root sok, Top Max in ALG-A-mikrofon. Kombinacija, ki omogoča ekološki kmet, kakor tudi v hidroponično pridelovalca pridobiti dragocene izkušnje na območju gnojil Biobizz spodbujevalniki, saj omogoča, da se zagotovi osnovne prehranske potrebe za 1-4 rastline. Popoln paket, če tisto, kar si želim, je, da bi dobili največ iz vašega pridelka proizvaja ekološko. Z poživilo Pack Biobizz, boste dobili slajše okus in celo boljše od tistih hidroponiki!

Začnite svojo izkušnjo ekološke kulture z TryPack Biobizz!

* Uporaba z drugimi zdravili ali Biobizz preskus vložkov Trypacks povečati pridelek in zmanjša stroške.
Spodbujanje Paket vsebuje:
- Root Juice - 250ml
- Top Max - 250 ML
- ALG-A-mikrofon - 250 ml

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .