Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
-20%
Biobizz - Hydro TryPack

Biobizz - Hydro TryPack

ostalo:
32,85 € tax incl.
-20%
26,28 € tax incl.

052-061-033

Quantity

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

In stock

Delivery on:
Vendredi25/01/2019.*
Left------to be delivered tomorrow.

New

BIOBIZZ

Biobizz zeleno filozofijo: se zavedajo okoljskih problemov in da ekološko kmetovanje dostopen vsem, brez škodljivih posledic na okolje.

Od leta 1992, Biobizz specializirano za razvoj in proizvodnjo zmesi tal, gnojil in dodatkov, namenjenih za ekološko pridelavo zaradi česar je najbolj izkušen ponudnik organskih gnojil in najbolj priznan na Nizozemskem.

Preden so organska gnojila superior v prodaji, ste lahko prepričani, da so prejeli najvišjo stopnjo raziskav in razvoja. Vsak izdelek Biobizz® še vedno vsebuje idealno količino organskih sestavin.

TryPack BIOBIZZ: HydroPack

Ti hidroponiki vendar pazimo, da ne hranijo vaše rastline minerale? Želite uživati ​​naravno okus svojega pridelka, temveč tudi vrednost vaš sistem? Biobizz je enostavna rešitev za vas! Poskusite HydroPack, eden od štirih članov naše družine zelo zadnji test izdelka paketi Biobizz Trypacks.

Lahko rastejo vaše rastline, kot pravi strokovnjak s celoten paket visoke kakovosti, ki je bil zasnovan, da je enostaven za uporabo, uporaba in enostavno združiti * in enostaven za plačilo.

HydroPack vsebuje:

Bio Bloom Bio Heaven in Top Max.

Kombinacija, ki omogoča strokovnjake hidroponiki, da imajo dragocene izkušnje območju okolju prijaznih izdelkov Biobizz, ki so najprimernejše za vse hidroponiki. Trije izdelki v HydroPack zagotovilo optimizacijo vaše bioponic pridelek, ki združuje najboljše iz obeh svetov, organsko in ekološko kakovost in hidroponski količinah. HydroPack spodbuja optimalno razvoj korenin in njihova zaščita pomeni organsko v hidroponski sistem.

* Uporaba z drugimi zdravili ali Biobizz preskus vložkov Trypacks povečati pridelek in zmanjša stroške.


Biobizz HydroPack vsebuje:
- Bio Bloom - 250 ml
- Bio Heaven - 250ML
- Top Max - 250 ML

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .