Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
Kit 250W magnetni balast

Kit 250W magnetni balast

V tem poglavju boste našli kompleti 250W HPS (High Pressure Sodium - cvetenja spekter), in tistimi, 250W MH (Metal Halid - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva območje 60 x 60 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 250W električne kable, ki so na voljo kot dodatna...

V tem poglavju boste našli kompleti 250W HPS (High Pressure Sodium - cvetenja spekter), in tistimi, 250W MH (Metal Halid - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva območje 60 x 60 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 250W električne kable, ki so na voljo kot dodatna oprema, kliknite na to povezavo za magnetne predstikalne naprave. Ali na to povezavo za pridobitev posebnega kabla, potrebno povezati elektronske predstikalne naprave za E40 vtičnico reflektorja (kot Lumatek zahtevajo predstikalne naprave NanoLux, SuperLumens ali DigiLight).

Less
More
Kit 250W magnetni balast
Showing 1 to 28 items

filtri (28 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Marque

Produit en stock

Prix

60 € - 190 €

Poids

5 - 9
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .