Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
Kit NanoLux 400W žarnice

Kit NanoLux 400W žarnice

V tem poglavju boste našli kompleti svetilko 400W HPS (visokotlačne natrijeve - cvetenju spekter), in tiste, v kompletu žarnice 400W MH (Metal Halid e - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 100 x 100 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 400W električne ...

V tem poglavju boste našli kompleti svetilko 400W HPS (visokotlačne natrijeve - cvetenju spekter), in tiste, v kompletu žarnice 400W MH (Metal Halid e - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 100 x 100 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 400W električne kable, ki so na voljo kot dodatna oprema, kliknite na to povezavo za magnetne predstikalne naprave. Ali na to povezavo za pridobitev posebnega kabla, potrebno povezati elektronske predstikalne naprave za E40 vtičnico reflektorja (kot Lumatek zahtevajo predstikalne naprave NanoLux, SuperLumens ali DigiLight).

Less
More

filtri (0 izdelek)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Marque

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Prix

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Poids

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .