Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
Kit NanoLux 400W žarnice

Kit NanoLux 400W žarnice

V tem poglavju boste našli kompleti svetilko 400W HPS (visokotlačne natrijeve - cvetenju spekter), in tiste, v kompletu žarnice 400W MH (Metal Halid e - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 100 x 100 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 400W električne ...

V tem poglavju boste našli kompleti svetilko 400W HPS (visokotlačne natrijeve - cvetenju spekter), in tiste, v kompletu žarnice 400W MH (Metal Halid e - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 100 x 100 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 400W električne kable, ki so na voljo kot dodatna oprema, kliknite na to povezavo za magnetne predstikalne naprave. Ali na to povezavo za pridobitev posebnega kabla, potrebno povezati elektronske predstikalne naprave za E40 vtičnico reflektorja (kot Lumatek zahtevajo predstikalne naprave NanoLux, SuperLumens ali DigiLight).

Zmanjšanje
Podrobnosti

filtri (0 izdelek)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Marque

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Prix

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Poids

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .