Product successfully added to your shopping cart
Quantity
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total
Continue shopping
Kit 600W magnetni balast

Kit 600W magnetni balast

Dobrodošli v polmeru sklopi 600 W HPS (Visokotlačne natrijeve - cvetenja spektra) in 600 W MH (kovinska Halid - Rast spektra); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 120 x 120 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 600W električne kable, ki so na voljo kot dodatna oprema,...

Dobrodošli v polmeru sklopi 600 W HPS (Visokotlačne natrijeve - cvetenja spektra) in 600 W MH (kovinska Halid - Rast spektra); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 120 x 120 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti dostavljena brez 600W električne kable, ki so na voljo kot dodatna oprema, kliknite na to povezavo za magnetne predstikalne naprave. Ali na to povezavo za pridobitev posebnega kabla, potrebno povezati elektronske predstikalne naprave za E40 vtičnico reflektorja (kot Lumatek zahtevajo predstikalne naprave NanoLux, SuperLumens ali DigiLight).

Less
More
Kit 600W magnetni balast
Showing 1 to 154 items

filtri (154 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

90 € - 350 €

Poids

7 - 21
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .