Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
Kit 600W svetilka Gavita

Kit 600W svetilka Gavita

Dobrodošli v polmeru svetilke kompleti 600W HPS (High Pressure Sodium - cvetenja spekter) in komplet luč 600w MH (Metalhalogenidne - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 120 x 120 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti hortikulturo razsvetljavo 600W HPS ali MH dobavlja br...

Dobrodošli v polmeru svetilke kompleti 600W HPS (High Pressure Sodium - cvetenja spekter) in komplet luč 600w MH (Metalhalogenidne - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 120 x 120 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti hortikulturo razsvetljavo 600W HPS ali MH dobavlja brez električnih kablov, ki so na voljo kot dodatna oprema, kliknite na to povezavo za magnetne predstikalne naprave. Ali na to povezavo za pridobitev posebnega kabla, potrebno povezati elektronske predstikalne naprave za E40 vtičnico reflektorja (kot Lumatek zahtevajo predstikalne naprave NanoLux, SuperLumens ali DigiLight).

Zmanjšanje
Podrobnosti
Kit 600W svetilka Gavita
Izdelek 1 32

filtri (32 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

280 € - 500 €

Poids

0 - 1
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .