Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Plagron Terra Grow 10L, mineralno gnojilo za zemljišča rastoče kulture

Plagron Terra Grow 10L, mineralno gnojilo za zemljišča rastoče kulture

plagron odkrili terra, terra rastejo plagron vas iščejo za 5 litrov? našli celoten spekter na naših policah in v dobavi zalogi v 24 doživljensko popust -20% zvestobo *

Več podrobnosti

64,50 € TTC
-20%
51,60 € TTC

057-056-0271

Količina

Cena / enota : 4,30 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno :
Vendredi22/02/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Nova

PLAGRON

Te dni, gojenje zgolj organska rastlina ni več možnost, ampak nuja. Potrošniki zahtevajo, da kmetijstvo in vrtnarstvo tudi ob naravni pristop, kot je mogoče, da je spoštovanje človeka in okolje. Široka paleta dodatkov Plagron ponujajo vse, kar je najboljše za vaše rastline. Prav po zaslugi uravnotežene sestave najčistejših sestavin, da so vsi izdelki, ki nosijo oznako Plagron imajo preventivni učinek, zaščitna in optimalne prehrane.

Terra Grow Plagron je zelo koncentrirano univerzalno rast gnojilo, primerno za vse vrste tal in saditve mešanice. Prav tako je idealen za matičnih rastlin.

To gradi maso rastlin, kot osnova za dobro cvetenja / pridelka, preprečuje simptome pomankljivosti v fazi rasti, ter spodbuja vitalnost rastlin.

Terra Grow preprečuje bolezni in stres.

Elementi v sledovih je vsebovala Terra rastejo, kot kelati, zagotavljajo maksimalno razpoložljivost.

Doziranje: do 5 ml / L.

Kapaciteta: 10 litrov.

Sestava terra rastejo

Voda, kalijev nitrat, kalijev hidrogen fosfat, amonijev nitrat, fosforjeve kisline. NPK gnojil (3-1-3). 2,6% skupnega dušika (N) iz qui 2,0% nitratnega dušika (NO 3) in 0,6% amoniakalnega dušika (NH4) 1,1% vodotopnega fosforjev pentoksid (P 2 O 5), 3,1% vodotopen kalijev oksid (K 2 O).

Vprašanje za plagron terra, odgovarja na vaša vprašanja o kulturi z plagron

Ali moram preveriti in uravnavanje pH, če uporabim Terra rastejo?

V 90% primerov, terra Povečava naravnavo pH sama. Vendar pa, kot je kakovost vode iz pipe drugačen povsod, bi morali preveriti, če je pH vaše hranilno raztopino z Terra rastejo med 6,0 in 6,5.

Lahko spray moje rastline z Terra Grow?

Da. Če želite popraviti pomanjkljivosti hranil v najzgodnejši možni fazi rasti, na primer zato, ker so listi rumeni, lahko spray listi z Terra Grow. Uporaba najvišjega odmerka 2 ml / liter.

Kako dolgo lahko vodijo Terra raste po mešanju z vodo?

terra plagron rast je mogoče shraniti za štiri dni po tem, ko ga zmešate z vodo. Ali spremljanje pH vrednosti, saj se bo verjetno začelo počasi naraščati. Prepričajte se, da ni biološki izdelki zmešamo v raztopini, saj lahko začeli pokvari že po 24 urah. Prav tako se prepričajte, da je rešitev, ki je shranjena v gibanju (obtočne črpalke) in rezervoar je čist pred mešanjem raztopine.

Ali lahko kombiniram Terra Grow z organskim Supermix tleh?

plagron Supermix organska gnojila iz linije univerzalna. Terra Grow je del 100% TERRA rastejo slog je mineralna prehrana. Za najboljše rezultate, je najbolje kombinirati Supermix z izdelki v slogu kulture 100% naravno. Supermix zahteva mikroorganizmov v tleh. Te je mogoče najti v tleh v stilu kulture 100% naravni. Mineralna prehrana (kot so Terra Grow) ni koristno za teh mikroorganizmov, da združuje tako dobro z Supermix.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .