Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
Komplet 1000W svetilka Gavita

Komplet 1000W svetilka Gavita

Kultura Notranja nudi 1000W svetilke kompleti HPS (visokotlačne natrijeve - cvetenja spekter), in tiste, 1000W MH (Metalhalogenidne - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 140 x 140 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti 1000W HPS ali MH vrtnarski razsvetljave kompleti na ...

Kultura Notranja nudi 1000W svetilke kompleti HPS (visokotlačne natrijeve - cvetenja spekter), in tiste, 1000W MH (Metalhalogenidne - Rast spekter); Ti sklopi vključujejo reflektor, svetilko in balast. To pooblastilo pokriva površino 140 x 140 cm, optimalno. Naj vas spomnimo, da so ti kompleti 1000W HPS ali MH vrtnarski razsvetljave kompleti na voljo brez električnih kablov in zahtevajo kabel in priključite 3G 2,5 mm2. Ali lahko s klikom na to povezavo za nakup posebnega kabla, potrebno povezati elektronske predstikalne naprave za E40 vtičnico reflektorja (tako kot Lumatek zahteva predstikalne naprave NanoLux, SuperLumens ali DigiLight).

Less
More

filtri (0 izdelek)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Marque

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Prix

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Poids

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .