Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Canna - CANNABOOST pospeševalnika 5L, spodbujanje cvetenja, vodna energija, zemlja, coco

Canna - CANNABOOST pospeševalnika 5L, spodbujanje cvetenja, vodna energija, zemlja, coco

Cannaboost je eden najboljših cvetenja obnovitvenem trgu, povečanje telesne mase cvetov, Canna vam omogoča, da bi dobili prepričljive rezultate, našli in obisk polmer Canna kulturo v zaprtih prostorih rastejo cene trgovini

Več podrobnosti

ostalo:
284,90 € TTC
-20%
227,92 € TTC

055-059-015

Količina

Cena / enota : 37,98 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Brezplačna dostava za 199,00 €*
Dostavljeno :
Vendredi22/02/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Nova

CANNA

CANNA je vodilni nizozemski svet za gojenje rastlin za močne rasti v vseh
podlage in strokovnjak na področju prehrane in rastlin gojišča. delo
z Canna izdelkov je preprosta in ponuja zagotavlja odlične rezultate. rešitve
hranljiva pripravljen odlikuje uravnoteženi kombinaciji bistvenih elementov in elementov v sledovih.
Kakovost sama po sebi dokazuje!

CANNABOOST Accelerator

CANNABOOST pospeševalnika optimizira presnovo vaše rastline. Pomemben dejavnik, saj asimilacijo hranilnih snovi v veliki meri odvisen od zdravja rastlin in njene hitrosti presnove. CANNABOOST je posebej zasnovan za sorte rastlin, s kratkim ciklom.

Prednosti CANNABOOST pospeševalnika za gojenje rastlin:

Poveča količino pridelkov

CANNABOOST spodbuja razvoj na novo oblikovanih cvetov. ki daje večji sadja kot običajno in bolj homogeno pridelek, saj so plodovi dozorijo postopoma. CANNABOOST ne zagotavlja le bolj obilno žetev, temveč tudi boljši okus. Plus za Canna pridelovalca!

Primerno za vsa okolja in rastnim substratom

CANNABOOST je univerzalna cvetenja stimulans: se lahko uporablja kot del katerega koli kulture in v kombiniranih sistemih z vsemi vrstami elektrarn, in brez izjeme. Dodate lahko dodatka CANNBOOST svoje hranilne raztopine ali uporabo z razprševanjem listov (foliarno hranjenje). Tako lahko rastlina absorbira cvetenja stimulator njeni listi.

Še bolj spektakularen vrne v kombinaciji z mineralno mešanico PK 13./14

CANNABOOST ni hranilo, ampak aditiv, ki poveča zmogljivost fotosintetsko obrata (ena od reakcij, ki povzročajo metabolizem rastline). Krepitev teh zmogljivosti zagotavlja, da so plodovi tvorijo hitreje. Razpoložljivost hranil je bistvenega pomena pri pridobivanju optimalne rezultate skozi CANNABOOST. Dajanje Canna gnojila zagotavlja razpoložljivost vseh hranilnih snovi. Eden lahko dobite celo boljše rezultate s pomočjo mešanice Canna PK 13/14 minerale poleg zanesljive oskrbe Canna. Dejansko je zmes PK 13/14 določa rastlino z dodatnim cvetnih elementov pa CANNABOOST zagotavlja, da je rastlina energije za uporabo teh elementov.

Zrelost in krepitvi imunskega sistema povečala

Poleg cvetenja poživila, ki zagotavljajo, da obrat bo dosegla svoj polni potencial na CANNABOOST zapadlosti vsebuje naturels.Ils cvetenju regulatorji omogočajo sadje bolj enakomerno razvijajo in dosežejo svoj polni potencial ob zapadlosti. Hvala za izboljšano regulacijo svoje energije, je obrat na bolje opremljena, da se uprejo patogenov. Če je energija manjka, če je to potrebno, bolezni pogosto napadejo obrat v odločilnem trenutku za spravilo pridelkov, kar je povzročilo katastrofalne rezultate.

Okrepiti in izboljšati okus

Z CANNABOOST, boste zagotovo dobili večji donos in neprimerljivo okus. Danes je kakovost pridelka ne meri le po teži. Kakovost, kot je okus, igra vedno bolj pomembno. Pospeševanje fotosinteze znatno poveča nastajanje sladkorjev v sadju, ki ustvarja slajše okus in večjo koncentracijo naravnih arom. Intenziven vonj eteričnih olj sadja je bolj zgovoren.

Večina spodbujevalniki so le dodatki k prehrani. Toda pravi spodbujevalniki so CANNABOOST stimulira metabolizem rastlin in izboljšati svoje zdravje. CANNABOOST je naslednja generacija srčnih spodbujevalnikov.

S tem izdelkom, smo ponovno podeliti po kakovosti popolnem smislu!

navodila
navodila

  • Pred uporabo dobro pretresite
  • Doziranje: Dajte CANNABOOST z redčenjem 1/500 (20 ml na 10 litrov vode), takoj ko rože začnejo oblikovati. Za povečanje cvetenja, razredčimo 1/250 (40 ml na 10 litrov vode)
  • Ne uporabljati pripravkov, ki vsebujejo vodikov peroksid (H2O2)
  • Uporaba razredčene raztopine v 4 dneh
  • CANNABOOST lahko dajemo ročno namakanje kapljično ali foliarno


Skladiščenje, zdravje in varnost ter druge navodila za uporabo

  • Uporabite svojo običajno CANNABOOST gnojila
  • Posodo zaprt za zagotovitev zaščite pred svetlobo in zamrzovanje
  • Hraniti izven dosega otrok


garancija
Posoda je izdelana iz polietilena (PVC brez kadmija), plastični reciklirati.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .