Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
-20%
plagron gnojilo PUR ZYM 250 ml, encimsko raztopino, encim

plagron gnojilo PUR ZYM 250 ml, encimsko raztopino, encim

Pospeši absorpcijo hranil in zmanjšuje tveganje za bolezni.

More details

ostalo:
10,95 € tax incl.
-20%
8,76 € tax incl.

057-056-0092

Quantity

Price / unit: 29,20 € per L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

In stock

Delivery on:
Jeudi24/01/2019.*
Left------to be delivered tomorrow.

New

PLAGRON

Te dni, gojenje zgolj organska rastlina ni več možnost, ampak nuja. Potrošniki zahtevajo, da kmetijstvo in vrtnarstvo tudi ob naravni pristop, kot je mogoče, da je spoštovanje človeka in okolje. Široka paleta dodatkov Plagron ponujajo vse, kar je najboljše za vaše rastline. Prav po zaslugi uravnotežene sestave najčistejših sestavin, da so vsi izdelki, ki nosijo oznako Plagron imajo preventivni učinek, zaščitna in optimalne prehrane.

Pure Zym.

Pospeši absorpcijo hranil in zmanjšuje tveganje za bolezni.

Pure Zym je sprememba tal z naravnimi encimi. Izdelek pomaga pospešijo razkroj mrtvo listje sprostiti dodatna hranila, ki spodbujajo biologija tal. Poleg tega Pure Zym povečuje kisika absorpcijsko zmogljivost obrata in ščiti proti boleznim.

uporaba
Pred uporabo dobro pretresite. Doziranje: 1 ml čistega Zym 1 liter vode (1: 1000). Uporaba gnojila z vsako zalivanje do konca tretjega tedna cvetenja.

Določbe iz s standardom NF 42-004 U ne priporočam uporabo tega gnojila na manj kot 0,09 kg / m3 vode in prepoved več kot 17 kg / m3 vode.

V prilagoditev uporabljene vode z mineralnimi kislinami ali alkalizacijo izdelkov, uporabljajo samo imenovan za proizvode iz norm NF U 42-005: 1994 NF U 42-006: 1994 postati obvezna.

naprej
Ne nagibajte proizvoda med prevozom in shranjevanje proč od svetlobe. Priporočena temperatura skladiščenja: 0-30 ° C Hraniti v tesno zaprti posodi. Ta izdelek vsebuje kelator: voditi imuna na kup gnoja.

Varnostni ukrepi

  • R 36/38: draži oči in kožo.
  • Hranite izven dosega otrok.
  • Izdelki lahko predstavljali kristalov usposabljanja pri nizkih temperaturah: Ne skladiščiti pod 0 ° C

sestavek
Voda, sorbitol, sladkor, encimi celulazo in pektinaza. encimsko raztopino stabiliziramo s prijavljeno delovanja: 25 in BPU 2 FBG. HRANILNE REŠITVE ZA mineralno gnojilo - NF U 42-004, za redčenje. Mati koncentrat element v sledovih. Gnojila, ki vsebujejo elemente v sledovih. Ki se uporabljajo v primeru ugotovljena potreba, ne presega predpisanega odmerka. Odstotek masa / masa surovega produkta: 0,12% Cl.

Nasvet Plagron

  • Uporabite Pure Zym za pranje substrata v primeru ponovne uporabe.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .