Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
OGREVANJE VODE

OGREVANJE VODE

Odkrijte našo izbiro grelcev za ogrevanje vode ali potapljače , ki ga je znamka razvila AQUAEL . Cena popust Cuture pokriti.

Različni modeli Thermo potapljače so na voljo v tem poglavju, med katerimi je več pooblastila za 25 W do W največ 300 ali razdalje Neo grelca (na voljo v 50 W , 100 W ali 200 W ) do AQUAEL tudi, katere značilnost je, da je...

Odkrijte našo izbiro grelcev za ogrevanje vode ali potapljače , ki ga je znamka razvila AQUAEL . Cena popust Cuture pokriti.

Različni modeli Thermo potapljače so na voljo v tem poglavju, med katerimi je več pooblastila za 25 W do W največ 300 ali razdalje Neo grelca (na voljo v 50 W , 100 W ali 200 W ) do AQUAEL tudi, katere značilnost je, da je nezlomljiv.

Izberite moč vašega grelnika, ki temelji na obseg vaše hranilne posode za raztopino. Tako bo rezervoar 100 litrski zahtevajo bojler 100 W ali več, še od 100 do 200 litrov namesto z električnim grelnikom 200 W, itd ...

Poleg tega so grelne preproge so vidni tudi za 28 x 43 cm .

Proscire popolnoma škropljenjem vode, za segrevanje preproge so grelni upori, ki se pod rastlinjaku ustvarjanja korenin ter deluje samo med nočno fazo, da se ustvari v koreninski substrata temperaturah, ki omogočajo razvoj koristne bakterije, potrebno za ustvarjanje korenine in koreninice rastlin.

Najboljša cena na spletni grelniki vode so v kulturi pokriti.

Zmanjšanje
Podrobnosti
OGREVANJE VODE
Izdelek 1 10

filtri (10 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

10 € - 40 €

Poids

0 - 1
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .