Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
tla GHE

tla GHE

GHE je preizkušen veliko število substratov, da vam ponudimo najbolj učinkovit, najbolj primerna za naše sisteme, in okolju prijazna.
Ločevanje svet nad spodnjo svetu ...
Substrat se pojavi na stiku med zgornjim robom rastline na koreninah. Čar hidroponiki se izvaja v svetu v nadaljevanju, v korenski domeni, zato je pomembno pri izbiri podlag...

GHE je preizkušen veliko število substratov, da vam ponudimo najbolj učinkovit, najbolj primerna za naše sisteme, in okolju prijazna.
Ločevanje svet nad spodnjo svetu ...
Substrat se pojavi na stiku med zgornjim robom rastline na koreninah. Čar hidroponiki se izvaja v svetu v nadaljevanju, v korenski domeni, zato je pomembno pri izbiri podlage.
Od začetka hidroponiki GHE testirali na tisoče različnih vrst gramoznih substratov, kokosovih vlaken, mineralnih vlaken, kot so steklena vlakna ali kamene volne, pesek, žagovina, perlita , vermikulit, plastične pene in količine drugih izdelkov. Po 20 letih izkušenj, ki smo jih odpraviti čim več razlogov tako raznolika kot njihovi učinkovitosti, kakovosti in / ali njihov ekološki vpliv.

Po GHE gnojila, kultura Notranja vas vabi, da odkrijete substratov GHE.

Zmanjšanje
Podrobnosti
tla GHE
1 - 1 o 1 izdelek

filtri (1 izdelek)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

0 € - 10 €

Poids

0 - 1
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .