Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Plagron Mega Worm (deževnik humus) 5ltr

Plagron Mega Worm (deževnik humus) 5ltr

7,76 € TTC
-20%
6,20 € TTC

057-056-028

Cena / enota : 1,13 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Ta izdelek ni več na zalogi

Dostavljeno :
Mercredi20/03/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Nova

PLAGRON

Te dni, gojenje zgolj organska rastlina ni več možnost, ampak nuja. Potrošniki zahtevajo, da kmetijstvo in vrtnarstvo tudi ob naravni pristop, kot je mogoče, da je spoštovanje človeka in okolje. Široka paleta dodatkov Plagron ponujajo vse, kar je najboljše za vaše rastline. Prav po zaslugi uravnotežene sestave najčistejših sestavin, da so vsi izdelki, ki nosijo oznako Plagron imajo preventivni učinek, zaščitna in optimalne prehrane.

Tako kot rastline, ki rastejo v naravi, gojenih rastlin tudi najbolje rastejo v tla bogata s hranili. Plagron črv deluje z Dendrobena Veneta za več let. Ta črv je zelo primerna za zemljo za rože ostane svetlo in zračno. Če so te vrstice postavljeno v talne razmere pod nadzorom in optimalnih, ki jih proizvajajo naprava sredstvo rodovitna, organska in močno spodbuja rast rastlin.

Naravno gnojilo Plagron ima izjemno visoko vsebnost organskih snovi in ​​ponuja vaše rastline obilo elementov v sledovih, encimov in mineralov. Ponuja optimalno delež dušika, fosforja in kalija, tako da rastline reèoivent natančno ureditev, ki jih potrebujejo, da rastejo hitreje. Gnojilo Plagron Črv vsebuje tudi glivice in bakterije, ki spodbujajo živijo življenje optimalno tal. Gnojilo za Plagron nudi maksimalno udobje za vaše rastline.

Gnojilo, da ponujajo številne prednosti. To spodbuja hitrejšo kalitev in boljših semen, močan razvoj korenin, boljšo absorpcijo hranilnih snovi v obratu in na koncu žetve bolje in bolj bogat. Prav tako spodbuja splošno odpornost. Gnojilo Plagron črv se lahko uporablja kadarkoli. Nikoli ni nadarjen, Meme z najbolj občutljivih rastlin. Gnojilo za Plagron ni samo izjemno plodna in naravno, ampak je tudi ekonomično in zelo enostaven za uporabo.

Uporaba v tleh:

Lahko gnojiti 3-4 miši z 1 litrom črva gnojila.

Uporaba v zemljo za rože:

10 do 20% za gnojila: dobro premešamo.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .