Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Terra vega 5ltr Canna - rast zemlja gnojilo

Terra vega 5ltr Canna - rast zemlja gnojilo

Canna Terra Vega 5 na voljo v zaprtih prostorih raste po najugodnejši ceni litra, našli vse polmer Canna po najugodnejši ceni v spletnem growshop, brezplačna dostava 24 ur življenjska doba popust -20% zvestobe *

Terra vega 5ltr Canna - rast zemlja gnojilo

Več podrobnosti

45,90 € TTC
-20%
36,72 € TTC

055-059-045

Količina

Cena / enota : 6,12 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno :
Mercredi20/03/2019.*
Ostane------če želite biti dostavljena jutri.

Nova

CANNA

CANNA je vodilni nizozemski svet za gojenje rastlin za močne rasti v vseh
podlage in strokovnjak na področju prehrane in rastlin gojišča. delo
z Canna izdelkov je preprosta in ponuja zagotavlja odlične rezultate. rešitve
hranljiva pripravljen odlikuje uravnoteženi kombinaciji bistvenih elementov in elementov v sledovih.
Kakovost sama po sebi dokazuje!

Terra Vega

Hranilne tla za rast.

Obrat mora biti zdrav in močan, da razvijejo močne rasti poganjkov. To je razlog, zakaj je CANNA razvil TERRA VEGA posebej za fazi rasti. To hranilo je bila razvita za predhodno pognojena tla, vendar se lahko uporablja tudi na revnih tleh ali že obdelana.

Celoten absorpcijo hranil zagotavlja od začetka kulture, saj TERRA VEGA je bogato z dušikovimi spojinami neposredno izenačimo in kelati boljše železo EDDHA.

CANNA TERRA so oblikovane tako, da zagotavljajo popolno raven odličnosti z vsako vrsto zemljo za rože ali gojenje rastlin. Za TERRA gnojilo ustvarjajo najboljše rezultate, CANNA ima posebno vrsto ohišja tal: CANNA Terra Professional CANNA Terra Professional Plus in CANNA Terra semen Zmešamo kokos dobro premešamo.

CANNA Terra Vega je popolna strokovna gnojilo, ki se lahko zadovoljili potrebe obrata v fazi rasti. Zasnovan je tako za gojenje v zaprtih prostorih in na prostem, za gojenje v lončkih ali mešanic zemljo za rože za repotting

prednosti terra vega Canna

 • Terra Vega ustvari spodbudno vpliva na vitalne stranskih poganjkov in bujno razvoj korenin. Ključni dejavnik za zdravo in živahno rast in visoko zmogljivost.
 • Enostaven za uporabo in takoj raztopili.
 • Terra Vega zagotavlja popolno absorpcijo vode in hranilnih snovi, od začetka kulture. Razlog je preprost: Terra Vega je bogata dušikovih spojin lahko absorbira neposredno, visoke kakovosti železovih kelatov in elementov v sledovih
 • Terra Vega je primeren za različne vrste za lončnice mešanice, kot so mešanice že vsebujejo gnojila ali mešanice s pomanjkanjem hranil ali je že bila uporabljena.

Terra Vega Canna je praktičen in popolno profesionalno gnojilo, hitro za hitro rastočih rastlin, ki vsebujejo vse hranilne snovi, ki so potrebne za optimalno rast. Terra Vega Canna zagotavlja zdravo živahno rastlina z velikimi zelenimi gumbi.

Terra Vega Canna enostaven za uporabo, raztopi takoj in se tudi strinja, čudovito za vsak avtomatski namakalni sistem. Terra Vega Canna se lahko uporablja za gojenje v zaprtih prostorih ali na prostem.

navodila

 • Pred uporabo dobro pretresite
 • Napolnimo rezervoar hranil z vodo
 • Razredčimo 500 ml koncentrirane gnojila v 100 litrov vode (1: 200)
 • ES Terra Vega raztopimo v vodi se nato nahaja med 0,9 - 1,6 mS (= ES koncentrata + ES voda)
 • Priporočena pH: 5,8-6,2
 • Redno Feed obrat s tem rešitev za intenzivne rasti. Za manj rodovitnih tleh, skrbništvo rešitev vsak dan z vodo za namakanje. V rodovitnih tleh, aplikacija raztopine 1 do 3-krat na teden z vodo za namakanje.
 • Uporabite dobro prezračen apnenec, kot Canna Terra Professional (Plus) in upravlja dnevno vode, kot je potrebno.

dodatne informacije

 • CANNA posebej razvita gnojilo za fazo rasti in cvetenja fazo rastline: cvetoče za uporabo Terra Flores
 • Shranite v zmrzuje v zaprtem in temnem prostoru. Ultravijolični sončni razčleniti kelatirani hranila.
 • Hraniti izven dosega otrok

garancije

CANNA deluje le s hranili in visoke kakovosti kelati, ki so takoj in v celoti na voljo za obrat. Steklenica je narejena iz 100% polietilena (PVC in kadmija) biorazgradljivega umetne snovi, ki je prav tako mogoče reciklirati.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .