Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
poln komplet za namakanje

poln komplet za namakanje

Popolna namakanje komplet za hidroponski sistemi. Nič vam ne uspe dokončati svoje domače namakalnih kompletov. Kit namakanje za zalivanje v fazi rasti in cvetenja. Poveži neposredno na pipo ali na črpalko, ki se dajejo v zbiralniku ali vodni rezervoar. Idealen za popolno hidroponski sistemi. Komplet namakanje je uporabna za zalivanje svoje pride...

Popolna namakanje komplet za hidroponski sistemi. Nič vam ne uspe dokončati svoje domače namakalnih kompletov. Kit namakanje za zalivanje v fazi rasti in cvetenja. Poveži neposredno na pipo ali na črpalko, ki se dajejo v zbiralniku ali vodni rezervoar. Idealen za popolno hidroponski sistemi. Komplet namakanje je uporabna za zalivanje svoje pridelke za počitnice ali drugo. Če še vedno želite več avtonomije, mislim programerjev.

Zmanjšanje
Podrobnosti
poln komplet za namakanje
Izdelek 1 5

filtri (5 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

0 € - 30 €

Poids

0 - 3
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .