Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
poln komplet za namakanje

poln komplet za namakanje

Popolna namakanje komplet za hidroponski sistemi. Nič vam ne uspe dokončati svoje domače namakalnih kompletov. Kit namakanje za zalivanje v fazi rasti in cvetenja. Poveži neposredno na pipo ali na črpalko, ki se dajejo v zbiralniku ali vodni rezervoar. Idealen za popolno hidroponski sistemi. Komplet namakanje je uporabna za zalivanje svoje pride...

Popolna namakanje komplet za hidroponski sistemi. Nič vam ne uspe dokončati svoje domače namakalnih kompletov. Kit namakanje za zalivanje v fazi rasti in cvetenja. Poveži neposredno na pipo ali na črpalko, ki se dajejo v zbiralniku ali vodni rezervoar. Idealen za popolno hidroponski sistemi. Komplet namakanje je uporabna za zalivanje svoje pridelke za počitnice ali drugo. Če še vedno želite več avtonomije, mislim programerjev.

Less
More
poln komplet za namakanje
Showing 1 to 6 items

filtri (6 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

0 € - 40 €

Poids

0 - 3
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .