Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
HORMONI REZANJA

HORMONI REZANJA

Kaj je rezanje hormon ? Kultura Notranja vam odrezkov nasvet . Koreninski hormon se uporablja pri razmnoževanju rastlin. Nadomešča lastnosti naravnih hormonov.

Zelo enostaven za uporabo, koreninski hormon pomaga Kauterizovati rano in preprečuje razvoj bolezni. Vzporedno s tem pa spodbuja izdajo novih korenin. Uporablja se za potaknjenci redkih r...

Kaj je rezanje hormon ? Kultura Notranja vam odrezkov nasvet . Koreninski hormon se uporablja pri razmnoževanju rastlin. Nadomešča lastnosti naravnih hormonov.

Zelo enostaven za uporabo, koreninski hormon pomaga Kauterizovati rano in preprečuje razvoj bolezni. Vzporedno s tem pa spodbuja izdajo novih korenin. Uporablja se za potaknjenci redkih rastlin in dobre kakovosti, ki spodbujajo njihovo kloniranje in razmnoževanje.
Uporaba ukoreninjenje hormona je zelo preprosta. Pozor testom dobro. Platinum ponuja tega hormona v najboljšem razmerju cena / kakovost. Ne zamudite nobene potaknjenci.
Zmanjšanje
Podrobnosti
HORMONI REZANJA
Izdelek 1 4
 • Golden Brown - Pralin 2kg

  083-269-020

  Spodbujanje koren: Podlaga z mineralnimi gnojili

  6,60 € 8,25 €
 • Potaknjenci Organskih PACHAMAMA KLONOV 10 ML - VAALSERBERG

  060-292-120

  Pachamama Klonov iz Vaalserberg Vrt je zelo koristno za potaknjenci vaših rastlin. Uporabni v ekološko kmetijstvo. Za hydroponics, aeroponic, NFT, tal , in coco vlaken.

  3,92 € 4,90 €
 • Razmnoževanje Clone Xroots 30ml bioloških potaknjenci,...

  070-006-206

  Razmnoževanje 100% organsko Clone Xroots 30ml Platinium Hranila je stimulator rast korenin, ki omogoča hitrejši začetek navijali (surove korenine vaših rastlin). Uporabna na potaknjenci in sadike presajene. Si vedel Clonex, prepovedali v Franciji, poskusite Clone Xroots.

  7,12 € 8,90 €

filtri (4 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

0 € - 10 €

Poids

0 - 3
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .