Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Wrapping (tax incl.) 0,00 €
Tax 0,00 €
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout
HORMONI REZANJA

HORMONI REZANJA

Kaj je rezanje hormon ? Kultura Notranja vam odrezkov nasvet . Koreninski hormon se uporablja pri razmnoževanju rastlin. Nadomešča lastnosti naravnih hormonov.

Zelo enostaven za uporabo, koreninski hormon pomaga Kauterizovati rano in preprečuje razvoj bolezni. Vzporedno s tem pa spodbuja izdajo novih korenin. Uporablja se za potaknjenci redkih r...

Kaj je rezanje hormon ? Kultura Notranja vam odrezkov nasvet . Koreninski hormon se uporablja pri razmnoževanju rastlin. Nadomešča lastnosti naravnih hormonov.

Zelo enostaven za uporabo, koreninski hormon pomaga Kauterizovati rano in preprečuje razvoj bolezni. Vzporedno s tem pa spodbuja izdajo novih korenin. Uporablja se za potaknjenci redkih rastlin in dobre kakovosti, ki spodbujajo njihovo kloniranje in razmnoževanje.
Uporaba ukoreninjenje hormona je zelo preprosta. Pozor testom dobro. Platinum ponuja tega hormona v najboljšem razmerju cena / kakovost. Ne zamudite nobene potaknjenci.
Less
More
HORMONI REZANJA
Showing 1 to 3 items
 • Potaknjenci Organskih PACHAMAMA KLONOV 10 ML - VAALSERBERG

  060-292-120

  Pachamama Klonov iz Vaalserberg Vrt je zelo koristno za potaknjenci vaših rastlin. Uporabni v ekološko kmetijstvo. Za hydroponics, aeroponic, NFT, tal , in coco vlaken.

  3,92 € 4,90 €
 • Razmnoževanje Clone Xroots 30ml bioloških potaknjenci,...

  070-006-206

  Razmnoževanje 100% organsko Clone Xroots 30ml Platinium Hranila je stimulator rast korenin, ki omogoča hitrejši začetek navijali (surove korenine vaših rastlin). Uporabna na potaknjenci in sadike presajene. Si vedel Clonex, prepovedali v Franciji, poskusite Clone Xroots.

  7,12 € 8,90 €

filtri (3 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

0 € - 10 €

Poids

0 - 1
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .