Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
ONA Breeze

ONA Breeze

V žarek vonja, ne zamudite zamrzniti Ona, Ona Gel Breeze je verjetno najboljša rešitev, da se odstranijo neprijetne vonjave.

Svetloba, varčevanje z energijo, da ustreza bodisi na Ona vedro ali lonec na Ona. Ta difuzor Ona Breeze počasi difundira gela z nevtralizacijo vonjav v prostorih do 150 m² za 3 do 6 tednov po vsebnosti vlage in temperature...

V žarek vonja, ne zamudite zamrzniti Ona, Ona Gel Breeze je verjetno najboljša rešitev, da se odstranijo neprijetne vonjave.

Svetloba, varčevanje z energijo, da ustreza bodisi na Ona vedro ali lonec na Ona. Ta difuzor Ona Breeze počasi difundira gela z nevtralizacijo vonjav v prostorih do 150 m² za 3 do 6 tednov po vsebnosti vlage in temperature.

To odpravlja vonjave cigaretnega dima ali cigare, sanitarije, notranje vrtove, smeti območju, plesnivega hrano, vonj zgorela ...
Svežina, ki Ona gel najti.
Zmanjšanje
Podrobnosti
ONA Breeze
Izdelek 1 3

filtri (3 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Marque

Produit en stock

Prix

50 € - 110 €

Poids

0 - 4
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .