Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Razmnoževanje Clone Xroots 30ml bioloških potaknjenci, ukoreninjenje hormona Platinium Hranila -

Razmnoževanje Clone Xroots 30ml bioloških potaknjenci, ukoreninjenje hormona Platinium Hranila -

Razmnoževanje 100% organsko Clone Xroots 30ml Platinium Hranila je stimulator rast korenin, ki omogoča hitrejši začetek navijali (surove korenine vaših rastlin). Uporabna na potaknjenci in sadike presajene. Si vedel Clonex, prepovedali v Franciji, poskusite Clone Xroots.

Več podrobnosti

ostalo:
8,90 € TTC
-20%
7,12 € TTC

070-006-206

Količina

Cena / enota : 215,76 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno : Mardi *

Nova

Platinium Nutrients

PLATINUM HRANILA ponuja paleto gnojil, izdelanih v Franciji za veselje vaših rastlin izpolnjuje stroge okoljske zahteve. Ti izdelki so bili zasnovani z laboratorijskimi inženirji, kmetijskih strokovnjakov, v optimalnih razvojnih pogojih. PLATINUM HRANILA zagotavlja osnovne prehranske dodatke za vaše rastline in zagotoviti njihovo rast in izjemno obrambo!

Clone Xroots aktivno rast korenin rastline in okrepiti svojo moč zaradi razvoja koreninskega sistema in zagotavlja vračilo rastlin, ki omogoča boljšo absorpcijo vode in hranil. Prav tako stimulira proizvodnjo surovin korenin. Root Simulator Platinum.

Bolje kot Clonex rezultat zagotovljen 100% naravno in organsko, vaš novi partner za potaknjence z več kot odlično korenin sprožilec, boste dobili edinstveno zadovoljstvo z Pretirano velik vrne! Veš, lahko rastejo tehnologija clonex sedaj prepovedana v Franciji, zdaj poskusite Clone Xroots srčnega spodbujevalnika in koren aktivator za ekološko in hidroponskem potaknjencev še bolj učinkovito in 100% biološko razgradljiv, primeren za klonov gline, kokosovih vlaken, hidroponiki, aeroponics in drugi substrati in vse, ki jih je ministrstvo za kmetijstvo je odobril.

Poskus je, da sprejme, je najboljši način, da se prepričati, je preprosto poskusiti, da vas nikoli ne pusti oditi, ker je vaš cilj, potaknjenci svoje klone, kakor hitro je mogoče v najboljših pogojih z klonov Xroots.

Uporaba: 1 do 2 ml / l. Raztopino stresamo.
Razrez in sadik: namočite v raztopino pred sajenjem in nato obnoviti prispevek enkrat na teden. Za udobje, lahko, preden ga pridobiva s pipeto rezalno cap pour izdelek v žlico. Lahko neposredno potopite rezanje v steklenici, vendar to ni priporočljivo, ker obstaja nevarnost kontaminacije proizvoda Clone X Roots.

(Opozorilo: Če izberete to možnost, ne pour 1 do 2 ml v rezervoarju ali zalivanje lahko)


Vzdrževanje: Uporabi pripravo Clone Xroots v zalivanje svoje pridelke.
V aeroponics: Dodaj neposredno v raztopino.
Sestava: organske snovi = 50% aktivne snovi OSYR = 40% žveplov trioksid (SO 3) = 8%

Mogoče poškropiti neposredno na rastlinah enkrat mešati z vodo.

Uporabna v ekološkem kmetijstvu v skladu z uredbo ES št 834/2007.

Res ekološki izdelek, ki ga je ministrstvo za kmetijstvo je odobril razliko clonex, ki je prepovedana snov, ki ne vemo, nevarnosti proizvoda (hormoni utrpel nobenega nadzora), za razliko od klon XROOTS katerih oznake kakovost prikazujejo: REZANJA 100% organskega Pure 100%, 100% rezultate.

clone xrootsclone xrootsclone xrootsOdobreno s strani Ministrstva za kmetijstvo

Gnojila, ki v Franciji.

Klon Xroots potaknjenci Organsko dosega platine Hranila . Platinium Hranila je razvil za vas in veselje vaših rastlin, Platinum dokazuje najbolj inovativno paleto trgu vedno vam prinaša najboljše rezultate za vaše rastline.

clonexrootsUporaba Clone Xroots v 5 korakih:

serre

1- Izbira Media: potaknjenci Rastlinjaki , plošče ali Rockwool

fleches

serre eazy plug laine de roche

2- Izbira substrata (steklo): zemlja , glina kroglice , šotni mah ali Coco

substrats bouturage

Clay kroglice Platinum , Platinum substrati idealen za začetnike in strokovnjake!

3- potaknjenci priprave

germination

clonexroots 4- Spray klon Xroots

Pour 1 do 2 ml za 1 liter vode v razpršilu ali zalivanje

arrosage

pulverisation

5- Razmnoževanje s supercloner sistemi 12-30-84

Nalijemo raztopino neposredno v 1 do 2 ml na 1 liter vode

systeme et clonexroots

Clone Xroots biološki učinek

koreninski sistem CloneXroots

Korenine so črevesje

Clone Xroots vaš ukoreninjenje hormona 100% naravno, brez hormonov. Iščete najbolj uspešno ukoreninjenje hormona trgu? Poskusite Clone Xroots ukoreninjenje hormona par excellence.

Novi Mister Clone za vaše lepe rastline deluje dobro videti bolje kot najboljši naravni in sintetični trgu hormoni. Daj mu priložnost, vas bo presenetil s hitrostjo navijali vaše rastline.

Platina se razvija z najboljšimi laboratoriji njegov gnojilo, da vam prinašajo najuspešnejše izdelke na trgu, ustaviti odkup vodo je pravi nakup gnojil, če iščete za koreninski hormon, ali hormona za klonov. Clone xroots boste seveda pomagajo reproducirati enako zmogljivost na clonex ali drugega hormona trga xroots klon je 100% naravno in ekološko poreklo, poskusite klonirati xroots platine hranila in dobili prepričljive rezultate na svojih klonov, potaknjenci, in naprej semena.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .