Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
EcoSystem Original

EcoSystem Original

Dobrodošli v kategorijo rezerviran za ekosistem Original , vertikalni hidroponski sistem. Kultura Notranje neverjetni cene.

Zasnovan za nastanitev Hidroponi na kamene volne plošče, rastline, ki sedijo navpično v ekosistemu Original prednost nadzorovano klimo in razsvetljavo popolnoma porazdeljenih, popolnoma homogena. Tako je ta lahko zagotovi...

Dobrodošli v kategorijo rezerviran za ekosistem Original , vertikalni hidroponski sistem. Kultura Notranje neverjetni cene.

Zasnovan za nastanitev Hidroponi na kamene volne plošče, rastline, ki sedijo navpično v ekosistemu Original prednost nadzorovano klimo in razsvetljavo popolnoma porazdeljenih, popolnoma homogena. Tako je ta lahko zagotovi najboljše vis-à-vis produktivnost na območju, ki ga zaseda Original ekosistem .


V o ekosistemu Original , je priporočljivo namestiti razsvetljavo, sestavljeno iz dveh kompleti HPS (v 400 W ali 600 W), ki bodo dani v Cool Tube postavljena navpično, ekstrakcija primerni (odvisno od vzpostavljenega razsvetljavo) in kamene volne plošče 100 x 15 cm, v katerem razvijajo rastline.

Spominja na "velikansko vretence", ker je valjaste oblike, ekosistem izvirnik se postavi v komoro za rast (najmanj 150 x 150 x 200 cm) ali hermetična prostor za svetlobo, kar omogoča zagotovitev trajnega fotoperioda in koristno za razvoj rastlin.

Najnižje cene na spletni ekosistem Original so v kulturi pokriti. Dodaj na te cene že prepričljivo, svoje zvestobe popust Kupci Kultura Notranji in prišli do povsem neverjetnih cenah !!! Neverjetni !!!

Zmanjšanje
Podrobnosti
EcoSystem Original
1 - 1 o 1 izdelek
  • PLATINUM Hranila - Box peleti 60 CO2 TABS

    070-006-460

    peleti CO2 šumeče tablete s počasnim in postopno sproščanje ogljikovega dioksida, ki dopolnjujejo normalna Gnojenje zagotavlja vse ogljikov dioksid, ki so lahko sredstvo absorbira skozi korenine in listov

    8,72 € 10,90 €

filtri (1 izdelek)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Prix

0 € - 10 €

Poids

0 - 1
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .