Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
Kompostnik, kompostiranje dodatki

Kompostnik, kompostiranje dodatki

Kultura Notranja ponuja izbiro kompostnikov in kompostiranje dodatkov. Kompostniki lahko ustvarite svojo podlago. Dejansko, deževnike razgradijo organske, biološko razgradljive materiale in ustvarijo svoje prihodnje naplavin podlago ali kompost vaše rastline (bogat kompost). Uživajte v teh kompostnikov za ustvarjanje biološko podlago. Kompostnik...

Kultura Notranja ponuja izbiro kompostnikov in kompostiranje dodatkov. Kompostniki lahko ustvarite svojo podlago. Dejansko, deževnike razgradijo organske, biološko razgradljive materiale in ustvarijo svoje prihodnje naplavin podlago ali kompost vaše rastline (bogat kompost). Uživajte v teh kompostnikov za ustvarjanje biološko podlago. Kompostniki so trendi in to je dobro, ker so sodelovali pri recikliranju odpadkov hitreje, saj je vas, ki zapolni kompostnik.

Kompostnikov najboljšo ceno na spletni kulturo Indoor.

Zmanjšanje
Podrobnosti
Kompostnik, kompostiranje dodatki
Izdelek 1 9

filtri (9 izdelki)

Subcategories

Ni izbire so na voljo na tej skupini

Produit en stock

Prix

30 € - 90 €

Poids

1 - 4
Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .