Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Biobizz - Bio rastejo 250ml organsko gnojilo rasti

Biobizz - Bio rastejo 250ml organsko gnojilo rasti

NPK = 4-3-6 - Organska rastejo aktivira bakterijske flore substrata zaradi sladkorne pese ekstrakt Nizozemska 100% naravni, navadno imenujemo usedlina pri destilaciji melase. Intenzivna prehrana!

Več podrobnosti

3,85 € TTC
-20%
3,08 € TTC

052-061-0099

Količina

Cena / enota : 11,20 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno : Mardi *

Nova

BIOBIZZ

Biobizz zeleno filozofijo: se zavedajo okoljskih problemov in da ekološko kmetovanje dostopen vsem, brez škodljivih posledic na okolje.

Od leta 1992, Biobizz specializirano za razvoj in proizvodnjo zmesi tal, gnojil in dodatkov, namenjenih za ekološko pridelavo zaradi česar je najbolj izkušen ponudnik organskih gnojil in najbolj priznan na Nizozemskem.

Preden so organska gnojila superior v prodaji, ste lahko prepričani, da so prejeli najvišjo stopnjo raziskav in razvoja. Vsak izdelek Biobizz® še vedno vsebuje idealno količino organskih sestavin.

Kaj Bio Grow?

Lahko uporabite to tekoče gnojilo za večino tal in podlage zmesi. Njegova sestava temelji na 100% organskega ekstrakta nizozemskega sladkorne pese, običajno imenovano usedlina pri destilaciji melase.
Ta produkt je sladkor pridobljen iz sladkorne pese ali trsa dosežemo z naslednjim naravno fermentacijo. Škrob sladkor nato obdelamo z encimi za proizvodnjo glukoze, ki v povezavi z drugimi rastlinskih hranil, pomagajo pripraviti bogat vir hrane za povečanje tal mikrobno življenje, da bi bilo bolj rodovitna.
naravni sladkorji in kalijev prisotnih v Bio • rastejo aktivira bakterijski flori substrata zagotoviti Bogat pridelek sladkega in okusno sadje.

OKOLJE

  • INSIDE
  • ZUNAJ

FAZA

  • RAST
  • Blooming

FUNKCIJA

  • PREHRANA

Kako uporabljati Bio Grow?

Začnete uporabljati takoj, ko se pojavijo prvi listi, dokler se rastlina doseže 10 do 15 cm visoko. Nato še naprej uporabljajo Bio-Grow, dokler ni končan pridelava sadja.

UPORABA

• Bio Grow® je primerna za vse mešanice substratov, sredstva in metode gojenja.

spray

normalno zalivanje

odmerek

1-4 ml na liter vode

Pri uporabi vse Mix® ali svetlo Mix®, idealno odmerek 1 ml na liter vode.

Opozorila in previdnostni ukrepi
Hranite izven dosega otrok.
Ne smete pogoltniti.
Sledite spodnjim navodilom.

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .