Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo
-20%
Canna - PK 13/14 5L - hidro-Terre kokosovo obnovitveni cvet

Canna - PK 13/14 5L - hidro-Terre kokosovo obnovitveni cvet

Canna PK 13-14 je tekočina aditiv, ki se lahko predvidi, da rastline cvetočih fazo. Canna PK 13-14 prinaša fosfor in kalij v lasti večji sadni pridelek. Doziranje: 2 ml do 3 ml Canna PK 13-14 1L vode.

Več podrobnosti

ostalo:
54,00 € TTC
-20%
43,20 € TTC

055-059-038

Količina

Cena / enota : 7,20 € (brez davka) na L

obvestilo za stranke

Nihče je objavil obvestilo
v tem jeziku

Na voljo

Dostavljeno : Mardi *

Nova

CANNA

CANNA je vodilni nizozemski svet za gojenje rastlin za močne rasti v vseh
podlage in strokovnjak na področju prehrane in rastlin gojišča. delo
z Canna izdelkov je preprosta in ponuja zagotavlja odlične rezultate. rešitve
hranljiva pripravljen odlikuje uravnoteženi kombinaciji bistvenih elementov in elementov v sledovih.
Kakovost sama po sebi dokazuje!

PK 13/14

Če želite, da se sadje in cvetje večja velikost CANNA PK 13/14 je izdelek za vas. CANNA PK 13/14 zmes mineralnih hranil vrhunsko kakovost, ki spodbuja cvetenje. Je preprost za uporabo in omogoča visoke donose. PK 13/14 je primerna za vse gojišča. Poleg tega je treba vlije le enkrat v rezervoarju gnojil. Če vam je ob pravem času, boste dobili neverjetne rezultate.

Pure elemente, ki spodbujajo cvetenje

PK 13/14 zmes kalija in uslug, fosforja, ki je med cvetenjem dodali. Ta dva elementa igrajo zelo pomembno vlogo v fazi cvetenja rastline prej začele. Zahvaljujoč posebno proizvodnega procesa Canna je uspelo dodajanje višjo koncentracijo fosfata in kalijevega najčistejši. Tako, PK 13/14 je hitro in neposredno dostopni rastlini.

Fosforja (P) je makro hranilo element za vsak obrat. Ima ključno vlogo pri presnovi in ​​prenosa energije. Med cvetenja fazi rastlina potrebuje več fosforja. Fosfor krepi vključno s sestavo cvetje celic.

Vključi kalij (K) na celotnem področju. To je potrebno, ko veliko število operacij. Kalij je, na primer, bistvena za prevoz vode in hranil (sito plovil) in je odgovoren za trdnost in kakovost rastlin. Poleg tega, da nadzoruje številne druge procese, kot so proizvodnjo sladkorja. Med cvetenjem, kalijev zagotavlja, da je rastlina sposobna proizvajati dovolj sladkorjev, kar je bistvenega pomena za pridelka.

Bogat cvetenje cvetno razširjevalec

Med razvojem rastline, pride do točke, ko so fosfor in zahteve kalij zelo visoka. Samo potem upravlja Canna PK 13/14 za zadovoljitev potreb cvetoče rastline in omogočajo gumbi odrasti. Presnova CANNA povečati poveča stimulatorni učinek PK 13./14. Ta zmagovalna kombinacija bo imelo za posledico bolj bogato cvetenje rastline.
Primeren za vse rastne

PK 13/14 se uporablja v vseh medijih rasti. PK 13/14 je, na primer, ki se uporablja pri pridelavi na tleh, v obtočnih sistemih, kulture na kokos in v sistemih run-do-odpadkov. PK 13/14 je primeren tako za v zaprtih prostorih gojenja in na prostem.

navodila

Hranilne snovi kot so kalij in fosfor sta bistvena za rastline med cvetenjem. PK 13/14 je čista mešanica visoke kakovosti kalijevega fosforja. PK 13/14 raztopi dobro, pri čemer je neposredno izenačiti z obrata.

  • Pred uporabo dobro pretresite
  • 3 tedne pred žetvijo, dodamo po PK naslednjega odmerka 13./14 v 150 ml oploditvi koncentracijo Tonneau na 100 litrov vode (1: 666) Add to zmes za zalivanje vodi med 3-6 dni.

dodatne informacije

  • Pretirano gnojenje ima negativen učinek na kakovost tal in rastlin
  • Shranjujte v zmrzuje v zaprtem, temnem mestu
  • Hraniti izven dosega otrok

garancije

CANNA deluje le s hranili in visoke kakovosti kelati, ki so takoj in v celoti na voljo za obrat. Steklenica je narejena iz 100% polietilena (PVC in kadmija) biorazgradljivega umetne snovi, ki je prav tako mogoče reciklirati.

Canna PK 13/14 - Primeren za vse rastnim substratom, tal, vodna in zračne, kokosa in vse inertne podlage

Količina (ml / l)5L

Bodite prvi in ​​ocenite !

Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .