Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo

CIS

32 Rue de la Regalle Courtry 77.181 (naslov sedeža NO izdelke v ta naslov)

SAS s kapitalom € 2.002.500 - RCS Meaux 443 193 271

NII: EN49 443 193 271

Express izjavo, CNIL - Skladnost z Zakonom o varstvu osebnih podatkov:

V skladu z Zakonom o varstvu podatkov z dne 6. januarja 1978, je bila ta spletna stran razglasila za CNIL izjavo CNIL številka: 1756196.
Imate pravico do dostopa, spremeni, popravi in ​​izbriše podatke o vas (člen 34 zakona "in svoboščin" Ne 78-17 z dne 16. januarja 1978).
Za uveljavljanje te pravice, se obrnite na:
KULTURA INDOOR - 32 Rue de la Regalle - 77.181 Courtry
Po pošti: contact@cultureindoor.com

Po telefonu na 01.64.21.20.00 ponedeljka do petka od 09.30 do 12.30 in od 14.00 do 17.00

Prav tako si lahko ogledate ali spremenite vaše osebne podatke v center za stranke.

Kultura Notranje zaskoči v bližini vas, obiskovalce in kupce naše spletne strani, da se zagotovi zaupnost osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali. To pomeni:

  1. Značaj podatkov, zbranih na spletni strani kulture Indoor.com
  2. Varstvo osebnih podatkov
  3. transakcija varnost
  4. Skladnost z Zakonom o varstvu osebnih podatkov

Značaj podatkov, zbranih na spletni strani kulture Indoor.com:

Za obdelavo naročila, moramo biti sposobni vedeti in si zapomniti nekaj parametrov, ki so sporočile, ki jih vaš računalnik:
Moramo vedeti, kdo ste in izdelke, ki jih kupujete. Piškotki so programi, ki se uporabljajo v tem samim ciljem: ne pozabite, v času svojega obiska, vaše identitete (znan zahvaljujoč svojim uporabniškim imenom in geslom) in vsebino košarici, kot in ko ga izpolnite. Ko je vaš nakupovalni končana, se ti podatki samodejno izbrišejo, naši piškotki so tisti, ki se imenujejo "hlapne piškotki". nato brez skrbi.

Osebna zaščita:

Kot trgovec, kultura Notranja zbira nekatere informacije, ki so nujno potrebni pri njihovi obdelavi naročila. Kultura Notranje obravnava vse informacije s strogo zaupno.

Varnost transakcij:

Plačilo s kreditno kartico, ki jo Cyberplus plačila, priznanega za svojo zanesljivost in internetnih transakcij. Transakcija je med vami in Cyberplus Plačilo je šifrirano (SSL). Bančni podatki, ki jih daje, šifrirane na računalniku, ne krožijo nešifrirani na internetu. Ne številka kreditne kartice je shranjena v kulturi Indoor.

 

Avtorske pravice in intelektualna lastnina

Vsebina strani Cultureindoor.com (besedila, fotografije, ilustracije, slike in grafike) je last SAS CIS Poleg tega besedila, slike in grafike od proizvajalcev dokumentacije so predstavljeni na naši spletni strani z dovoljenjem in omejuje lastništvo teh proizvajalcev.

V skladu z določbami zakonika o intelektualni lastnini, uporaba vsebine mesta Cultureindoor.com je omejena na zasebno uporabo, veljajo različna pravila še bolj restriktivni kod intelektualne lastnine. Tako bo vsaka druga uporaba se šteje za ponarejeno in se lahko kaznuje v skladu s Kodeksom za intelektualno lastnino. Popolno ali delno razmnoževanje spletnega mesta Cultureindoor.com je strogo prepovedana brez dovoljenja iz CIS

nastanitev

Rotary Action - četrtletju Gatiers - 83170 Tourves

Tel: 04.42.01.65.28


Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .