Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo

Izbira homeboxa za vašo kulturo

HomeBox ali Growth Chamber, kaj je to?

Raste šotor je namenjen za notranje gojenje . Njegovo ime se razlikuje med ljudi in krajev, ki jih lahko pokličete sobo raste , rastejo šotor , Growtent , HOMEBOX , blackbox , škatle ..

HomeBox je bil predvsem blagovna znamka, prva, ki je tržila kulturne dvorane, nato pa je postala izraz jezika notranje kulture .

Obstaja veliko različnih vrst, toda komora za kulturo platna ostaja alternativa, ki jo izbere večina pridelovalcev v zaprtih prostorih. 
Ti sestavni deli so zelo praktični . 
Izdelane so iz platna in so popolnoma neprodušne . Notranjost šotora je obložena z odsevnim materialom, ponavadi se uporablja mlar , vendar je lahko tudi aluminij ali zelo reflektivna bela vrsta Orke .

Šotori na Kulturi Indoor so narejeni iz materialov, ki zagotavljajo hidroizolacijo in odsevno moč, ki je idealna za vaše rastline , tako kot za reflektorje , njihova podloga je pomembna.

V vaših podnebnih razmerah v prostorih v komori se ni mogoče preprosto razmnožiti v bližini zunaj . Vendar pa bo nakup kakovostne " homebox " omogočil lažje upravljanje zraka , vlažnosti , temperaturein svetlobe . 
Zato je najbolje, da začnete svojo kariero kot hydroculteur z nakupom sobo katerega površina in višina se določi število svetilk, njihovo intenzivnost in velikost sistema za uporabo.

Namreč
zahtevana minimalna višina 1.40 m je med stropom in svetilk potrebno (odvisno od sorte), kjer so rastline povišamo na okoli 30 cm od tal, ki ga pladnjev in razdalji 30 cm.

Kultura v notranjosti ponuja različne vrste kulturne komore:

Komora za kulturo platnaGojitvena komora

|

|

|

|

|

|

|

|

Kje lahko nastavim svoj lasten rastoči prostor?

Najprej je ključnega pomena, da poznate področje, ki ga morate namestiti v vašo rastočo komoro . Pogosto se pravi, da je treba najprej izbrati svojo kulturo in opremo, v praksi pa kultivatorji pogosto prilagajajo svojo kulturo glede na razpoložljiv prostor.

Preden začnete, skrbno premislite, bolje je namestitev, večja je verjetnost, da boste uspeli pridelek. 
Kulturna kultura je refleksija, praksa in veliko potrpljenja.

Da veš

Najmanjša zahtevana višina je 1m40 (odvisno od pridelane sorte), saj so rastline dvignjene približno 30 cm od tal in da je med stropom in svetilkami potrebna razdalja 30 cm. 
Manjši šotori pridelkov vam omogočajo, da začnete s potaknjenci ali kalite seme, zato bodo ti otroci potrebovali manj prostora.

V notranjosti kulture

rast

Ko ste določili kraj, kjer boste postavili stojnico , odstranite vse, kar zadrži prah, kot so preproge, preproge ... 
V prostoru, v katerem bo nameščen vaš šotorski šotor, mora biti raven vlažnosti zraka previsoka. Pravzaprav je v vaši škatli potrebna visoka vlažnost , zato je bolje, da je zunaj vašega šotora vlažnost nizka, sicer lahko postane problematična za vašo kulturo . V tem primeru boste v sobi lahko uporabljali razvlaževalnike .

Za konvencionalno namestitev, ki traja s časom, svetujemo, da na 2 m višine postavimo prostor najmanj 1m2 . 
V primeru, da se pridelek šteje za trajnega, zato je brez prekinitve prednostno, da imamo dve gojitveni komori: eno, namenjeno rasti, ki bo gostila materino rastlino in potaknjence , druga pa bo rastla v rastlinah .

Bistveno je skrbno ločiti vsak prostor.

Nekatere blagovne znamke vam danes ponujajo prostor za kulturo, ki ima v istem prostoru nekaj kulturnih prostorov . Če izberete to možnost, boste potrebovali nekaj izkušenj, saj boste morali upravljati različne rastline na različnih stopnjah gojenja . Dejansko je pomembno ohraniti klimatsko ravnovesje vsakega prostora. 
Ta praksa vam bo omogočala stalno rast vaših rastlin .

Kultura Indoor ima v svojem katalogu dve blagovni znamki, ki ponujajo Dual ali preskusne sobe :Dvojni BBS - 60 x 60 x 200 cm 
dvojno BBS - 80 x 80 x 200 cm 
dvojno BBS - 90 x 60 x 200 cm 
dvojno BBS - 100 x 100 x 200 cm 
dvojno BBS - 120 x 80 x 200 cm 
dvojno BBS - 150 x 80 x 200 cm

Twin 2,5 - 60 x 60 x 190 cm 
Dvostranski 2,5 - 90 x 90 x 220 cm
Lodge 2,5 - 90 x 60 x 135 cm 
Domačija 2,5 - 120 x 90 x 150 cm 
Domačija 2,5 - 160 x 120 x 205 cm 
Kućica 2,5 - 280 x 120 x 120

Navpična razdelitev:
Za rast rastline uporabite 1/3 komore in 2/3 za cvetenje. 
Kulturno komoro nato razdelimo na dva dela. Rastni del lahko delimo tudi horizontalno, tako da imamo del za potaknjence in matično rastlino ter nad rastočim delom.

Horizontalna delitev:
Za rast je potreben vsaj 80 cm višine in 1,40 m za cvetenje. 
Prostor za rast bo moral biti navzdol in cvetni prostor zgoraj.

Različni prostori glede na kulturo:


Kako pravilno upravljati prostor za kalitev / sečnje?

Temperaturo je treba vzdrževati med 20 ° C in 25 ° C. Stopnja vlažnosti (raven vlažnosti ) mora biti v notranjosti mini rastlinjaka približno 90% . Uporaba ventilatorjev na tej stopnji pridelka še ni potrebna. Za osvetlitev uporabite hladno luč (modra) tipa CFL , neon ali Led .

Kako pravilno upravljati svoj prostor za rast?

Temperaturo je treba vzdrževati med 20 ° C in 25 ° C dan in 18 ° C ponoči , s stopnjo vlažnosti (vlažnosti) z med 60 in 80% . Dodate lahko oboževalce, da preprečite, da bi toplota prišla do obrata.

Za razsvetljavo je fluokompaktna dvojna 110 W zadostna, razen če se odločite za MH .

Za rastno fazo vaših rastlin je potrebno imeti najmanj 1m višine minija .

Mladi poganjki v popolnoma opremljeni kulinarični sobi 1m²20-25 ° C / 50-70%

rast

  1. termo-higrometer
  2. ventilator
  3. ogljikov filter
  4. odvodniki zraka
  5. pretvorniki

Kako pravilno upravljati svoj cvetni prostor?

Temperaturo je treba vzdrževati med 25 ° C in 27 ° C čez dan in 18 ° C ponoči , z razmerjem relativne vlažnosti (med 40% in 70%) . Obstajajo že oboževalci, ki preprečujejo, da bi toplota iz žarnice dosegla rastlino, lahko pa tudi povečate moč ekstraktorja.

Za prostor 1m ² zadostuje svetilka 400 W. Treba je šteti dva metra višine za razvoj lepih rastlin, pa tudi ohraniti v vašem prostoru konstantno temperaturo.

Boste morali opremiti z ekstraktorjem, opremljenim s krmilnikom hitrosti, da prilagodite njegovo hitrost glede na idealno temperaturo, ventilator , filter z aktivnim ogljem (za zmanjšanje vonjav) in termo-higrometer . 
Ta prostor mora biti popolnoma nepropusten. Preverite zmogljivost vaše električne instalacije za podporo celotne opreme vašega notranjega vrta . Vse vtičnice in električni priključki morajo biti postavljeni v višino, zaščiteni pred brizganjem vode. 
Idealno je, da imate 2 m višino za cvetočo fazo vaših rastlin.

Zrele rastline v popolnoma opremljeni kulinarični sobi 1m²25-27 ° C / 40-60%

cvetenja

Tudi, ne glede na vrsto škatle, ki jo izberete, je zelo pomembno upoštevati velikost črpalk za ekstrakcijo in ekstrakcijo , da izberete primeren material. Večina škatel je opremljena, vendar se velikost razlikuje glede na velikost šotora. Pravzaprav boste morali prilagoditi vaš nakup glede na velikost nogavic in glede na velikost prirobnice vašega ekstraktorja , plašča ali oglenega filtra .

Več o omarah ali  kulturi v omari ?

Poiščite naš nasvet za vašo notranjo kulturo:


Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .