Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo

Ponovno naravne razmere na svojem vrtu


Različne vrste vrtu, različne vrste kulture?

Vprašanje se sliši čudno, vendar se še vedno lahko vprašal. Dejansko imamo lahko veliko različnih vrst vrtu: npr vrtov, ki običajno vidimo na prostem v mestih in njihovi okolici, goshawks naših hiš ali visečih vrtov naših balkonov. Vendar pa je tudi - tisto, kar nas zanima predvsem tu - na notranji vrtovi, od "notranje kulture" (imenovano tudi "notranji vrt").


Kako obrat?

Preden govorimo o notranjih vrtovih, na kratko, kako rastlina in kaj potrebujejo v naravi.
Rastline so na splošno zelo razvit oblika življenja po svoji sposobnosti, da prilagodijo svoje okolje. In to že tisočletja, s svojo strukturo navajeni na prostem življenja: rastlina je potem lahko prek svojega vidnega dela, sintetizirajo sončno svetlobo in CO 2 v zraku, v organskih snovi. To je pojav fotosinteze. Na enem združuje uživanje hranil, to je hrano, da se rastlina "črpalka" v zemlji s svojimi koreninami.


Opazujte rastline za uspešno vrt

opazuje svoj vrt Za pravilen razvoj rastlin v vašem vrtu, boste dobili, da jim vedeti, da bi prilagodile ves svoj genetski potencial in kako upravljati različne faze kaljenja in potaknjenci , rast in cvetenje.

Rastline cenijo pravilnost in slaščico.
Če želite postati dober vrtnar, zato je najbolje, da razumejo in razumeti te procese. Še posebej, če želimo ustvariti svoj vrt! Za okoli notranje gojenje, v zaprtih prostorih vrtnarjenje sam nadzor vhodov rastline in vremena (ki zahteva najmanj prakse), ki so potrebni. To z namenom vnovično najboljše harmonije in ravnotežja ugodno za pravilen razvoj sobne rastline.Kako gojiti svoj vrt?

Če želimo uspeti kulturo in out, je potreben čas, prostor, in - je treba priznati - najmanj naložb. In za to, kulturo Notranja svetuje in vas podpira najboljše v vaši izbiri opreme za vaš notranji vrt. In da, po najugodnejši ceni!

Čeprav poustvariti naravno okolje obrata v zaprtih vrtu

Ljubitelji eksotičnih, redke rastline in orhideje in češnjev paradižnik, cilj je, da se ponovno prostor, kjer bodo rastline uspevajo z istimi okoljskimi pogoji kot njihovem naravnem okolju. Za začetek, pojdi domov, v kotu sobe, rastno komoro (HOMEBOX za govorijo angleško) z merami, ki vam ustrezajo. Znotraj šotor, se lahko na primer odločijo za rast tropskih rastlin, medtem ko smo v decembru ali poletje traja od 2 tednov do 2 mesecev. Vi ste gospodar svoje kulture!

Torej, kako poustvariti zunanjih naravne pogoje za vaše rastline, nameščenih v rastejo sobo?
Tukaj je, kako si lahko namestite notranji vrt:

In zdaj ... kaj se dogaja v prostoru raste?  

Ne hitite, in premislite o namestitvi vašega rastejo sobi!
Dejansko moramo upoštevati tudi različne faze naravne vegetacije, poleg temperature, vlage, sipanja svetlobe, hrupa, itd :

  • za prvo fazo, klitje / potaknjenci mogoče, rastline damo v rastlinjaku, za ohranjanje visoke vlažnosti in v hladnem svetlo modro ( neon ali LED , bolj ekonomično za isto učinkovitost).

  • v fazi rasti, bodo vaše rastline potrebujejo več prostora. Lahko se zgodi, da boste morali spremeniti svetilke (neon proti kovinski halid MH manj modro, na primer). Rastline začnejo porabijo več CO 2 , s čimer se poveča moč ekstrakcijo .

    rast šotor

  • za cvetenja fazo, je pomembno, da se pomakne navzgor svetilko glede na višino rastlin, in da se s HPS (z balastnimi primerno - balastno svetovanja ): njene spektra, intenzivnosti in toplejši rdeča so boljši za rastline v tej fazi. pojavljajo več cvetja, bolj boste povečali moč ekstrakcije za preprečevanje plesni in bolj trdovratne vonjave.

    cvetenja šotorNe glede na to, v zaprtih prostorih vrtnarjenje ni zelo zapletena. Ampak to zahteva čas, potrpljenje in prakso v glavnem.
Kultura Notranja spremljajo vas, da postane strokovnjak v hidroponiki (glej definicijo tukaj ), in ponuja številne izbire materialov in orodij za ustvarjanje svoje vrtove. Ali v zaprtih prostorih, ampak tudi na prostem. Ker ja, imamo tudi tisto, kar potrebujete za vas, na prostem vrtnarji! Izberite iz naše gnojilo , naših loncev in skodelic , naših tleh   in substrat , naši vrtovi , itd ...

Najdi vse naše nasvete za vaše notranje gojenje:

Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .