Product successfully added to your shopping cart
Quantity
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total
Continue shopping

Naš nasvet: Za Predstikalne naprave

elektronske predstikalne naprave

Tehnologija in kakovost teh izdelkov so razvili precej v zadnjem desetletju. Urejajo voltov in vatov v elektronski obliki z zmanjšano porabo električne energije. Tiho, da ne povzročajo odpornost, tako da skoraj ni toplote. Uporabljajo se lahko vse kompaktne fluorescenčne T5 ali karkoli moči neon. Da ne omenjam njihove visoke predstikalne naprave učinkovitosti je najbolj ekonomsko rešitev za nadzor najmočnejših virov: fluorescenčne sijalke.

magnetne predstikalne naprave

Kako izbrati magnetni balast ?

Uporaba balasta ni sistematično, bo neuporabna, na primer v primeru razsvetljave preko CFL . Vendar pa bo pridobitev bistvenega pomena, če se odločite za razsvetljavo z svetilke HPS, MH. Za T5 in SMD LED plošče naprave je običajno podano z rampe in znake.

Kakšna je razlika med magnetnim balastom in elektronsko?

Magnetni balast

To se uporablja za pretvorbo trenutne električnih tokokrogov. T je predstikalne naprave se mora ujemati z vatno močjo žarnic, ki se uporabljajo (MH, HPS, neons, ...). Najbolj učinkovit način za uporabo HID žarnice balast je treba zanko. Obstaja manj odporen na elektriko ko so balast zaporedno vezan na vezje. Manj energije se izgubi med prenosom. Predstikalne naprave serije povezan poganja več kot tok, mora ozemljitev biti močna. Usmerja v smer balasta v ohlajanju in omogoča bolj učinkovito.
Povezave morajo biti strokovnjak.

Kako mount magnetni balast?

Namestitev diagram magnetni balast ETI DUO

Elektronski balast

To je vrsta transformator najpogosteje uporabljajo trenutno. Elektronske dušilke so dejansko številne pomembne koristi, če se odločite, da prižgejo svojo raste sobo z MH ali HPS žarnico.
Prvič je mogoče opaziti, da elektronske dušilke proizvajajo osvetlitev za povprečno 25% bolj učinkovit kot elektronski balast (85% za magnetnim balastom proti 99% za elektronski balast). Obstajajo tudi tišji, bolj ekonomično v smislu porabe energije in se zdi, da je bolj stabilen, kar ima za posledico znatno povečanje življenjsko dobo žarnice. Upoštevajte, da obstajajo žarnice, kot so plazma svetilke in MHC, ki so posebej izdelani za elektronske predstikalne naprave. Da ne omenjam njihove visoke predstikalne naprave učinkovitosti je najbolj ekonomsko rešitev za nadzor najmočnejših virov: fluorescenčne sijalke.

Izberite balast glede na njegove sposobnosti

Še enkrat, kultura Indoor, vaše spletne growshop je ponosen, da vam ponudimo široko izbiro balasta, ki bo ustrezala vsem hydroculteurs brstenja. Ponujamo vam hiter pogled opaznih značilnosti, da bi našli transformator, ki vam ustreza.

Plug and Play (PnP) "podružnica in uporabe" za anglophobes. To je samo izraz, ki svoj balast hitro in enostavno poveže z vtičnico vašega žarnice, brez posebne povezave. Plug and Play se uporablja v večini digitalnih naprav, kot so Lumatek naprav.

Lumatek400W.jpg
Balast 400W Lumatek Balast Lumatek Ultimate Pro Balast Professional 1000W DE (Double Končano)

Možnost zatemnitve: Če nekateri transformator je uporabna samo za druge ponudbe posebne vatnem možnostjo zatemnitve funkcijo, ki vam omogoča, da prilagodi moč predstikalne naprave glede na vaše žarnico. To velja na primer za Super lumnov, ki nudi mehko mogoče zatemniti funkcije za urejanje moč prenaša na žarnico zelo natančno, kar ima za posledico največjo svetilnost in poveča življenjsko dobo žarnica precej.

Balastne 150W SuperLumens Balastne 600W SuperLumens

Flip Flop: Ta nova tehnologija, ki DigiLight predlagala lahko izmenično nahraniti 2 spalnici kulture ali dve svetilke v prostoru za kulturo, je primerno, da se zmanjša temperaturo vašega rastejo sobo in bolje optimizirati delovanje. Več informacij o MaxiBright izdelka.

Maxibright Balast 600W Duo

Vedite, da je blagovna znamka Gavita ponuja komplete optimizirane vrtnarsko razsvetljavo. To velja na primer Gavita Pro Line 600W, ki združuje balast , je reflektor in žarnico v enem izdelku. Slednji ima tudi razliko, da so dvojno končalo (DE) ali dvojni namen, da pomaga, da imajo oddajanje svetlobe RPA najvišja. To postane najbolj učinkovit 1000W luč.

Balast Gavita popolna Pro Line 1000W Balast Gavita pro 6 / 750W Flex e-različici

Na koncu pa so žarnice, izdelane posebej za magnetne predstikalne naprave CMH (Ceramic Metalhalogenidne) združujejo zmogljivost metalhalogenidnih svetilk (visoko svetilnostjo, odlično indeks barva performance), zaradi česar je najboljši vir svetlobe za aplikacije, kjer so pomembne svetlobe in barve. Glej tudi: Tehnologija Hybrid Superplant s sistemom MH / HPS za optimalno svetlobnega spektra.

MHC Superplant 250W Hibridni Superplant 600W

Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .