Izdelek dodan v košarico, uspešno
Količina
Skupaj
Tam so 0 predmetov v košarici. Tam je 1 izdelek v nakupovalno košarico.
Skupaj izdelki TTC
Dostava TTC Za določitev
Embalaža TTC 0,00 €
Davki 0,00 €
Skupaj TTC
Nadaljujte nakupovanje Naročilo

žvepla Plasma Lamp

Plazma Svetilka je zelo pogosto predstavljen kot prihodnost vrtnarsko razsvetljave , oddaja malo toplote, ni elektrike intenzivne in ustvarja precejšnjo količino svetlobe.

Kako Ali Plazma Svetilka?

Plazemski žarnica je majhen z zmesjo plinov, ki je predložen radijskih valov ko je žarnica na. Plin se nato pretvori v plazmi, ki ima za posledico proizvodnjo zelo močno svetlobo. V primeru Gavita PRO SARA, je poln spekter svetlobe, stabilen, kar vključuje tako UVA in UVB žarke. Kaj je zelo pomembno za rast vaših rastlin.

Zakaj Plasma Lamp?

Res je, da je nakup plazma svetilko ostaja precej pomembna gospodarska naložba. Vendar pa, kot je tehnologija LED , lahko vidimo, da je še vedno donosno na dolgi rok. Dejansko plazemske svetilke so edinstvene preživeti svetilke HPS / MH klasično (5-letno povprečje, ki temelji na 18-urnega cikla); Imajo tudi razliko, ki porabijo manj električne energije.
Kot je navedeno zgoraj, je žarnica plazma ustvarja zelo malo toplote, pa to ne velja za oddajnik elektromagnetnega valovanja, ki bo odgovorna za pretvorbo plazemskega plina. Vendar pa ne bo težko razpršiti te toplote, saj se nahaja nad žarnico.

Gavita pro Lep 270-2 rastejo Gavita Plazma svetlobo Lep 41.02 300W
Najdi vse naše nasvete za vaše notranje gojenje:

Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .