Product successfully added to your shopping cart
Quantity
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total
Continue shopping

Različne dušik (N)

Kaj dušik uporabo? naučiti razumeti svoje pridelke

Gnojila voljo notranjih ali zunanjih pridelovalcev pridelovalcev se razlikujejo po formulaciji (trdna raztopina gnojila plinastega ali tekočega gnojila), ampak tudi njihovih različnih sestavkih, kot je prikazano v razlagi dušika spodaj. Razumeti, da izberete gnojilo za pridobitev najboljše rezultate v svojih pridelkov, ker je cilj, da so najbolj bogat mogoče.

Nekateri gnojila so sestavljena iz samo eno obliko dušika. To je primer sečnine (100% N urea), brezvodnega amoniaka (100% NH 3) in kalijevega nitrata (100% dušikove N).

Ampak najbolj gnojilo mešati formule. Njihova Sestavek močno vpliva na razpoložljivost pridelkov z dušikom. Dejansko tvori amoniak, dušikova kislina in sečnina, zavoj pri različnih hitrostih, z mikrobiološko aktivnost tal določi.

Urea hidrolize, da bi amonijaka obliko. To se lahko adsorbirajo in začasno držan v glini-huminske kompleks tal ali uporablja mikroorganizmov v tleh, ki nato tekmujejo z obrata.

Oblika amonijevega lahko tudi hitro spreminjajo, da se tvori z dušikovim takoj, ko je nitrifikacije aktivna v vročem tleh, zračen in vlažen.

Oblika nitrat je popolnoma sprosti v raztopino tal in prednostno hrani rastlino.

Kaj je organski dušik?

Organsko dušik tvori poglavitni del dušika iz tal.

Rezultati organskega dušika iz organske snovi, pri kateri agregati kateri ostanki iz kulture ali živalskih iztrebkov.

Organsko dušika sestavljena iz različnih dušikovih spojin, vključno z mineralizacijo je zelo različna in zelo težko napovedati. Razen nekaterih tehnologij, kot enotnega Aminoweed 56, ki vsebuje 9% organskega dušika 100% izenačen z razpršilom, ker se običajno organski dušik je tudi težko napovedati glede na njegovo stopnjo absorpcije.

amino weed Aminoweed 56

Kaj sečnina

To je oblika dušika, da se zemlja ne obdrži.

Izkazalo se pod vplivom hidrolize v NH4 + (amonij), obdelavo, ki jo spremljajo zelo velike izgube z izhlapevanjem (izguba amoniaka NH 3) do 40%. V dosedanji praksi je potrebno povprečno izgubo 15% dušika.

Urea hidrolize, da bi amonijaka obliko. To hidrolizo lahko adsorbirajo in začasno držan v glini-huminske kompleks tal ali uporablja mikroorganizmov v tleh, ki nato tekmujejo z obrata.

Oblika amonijevega lahko tudi hitro spreminjajo, da se tvori z dušikovim takoj, ko je nitrifikacije aktivna v vročem tleh, zračen in vlažen.

Oblika nitrat je popolnoma sprosti v raztopino tal in prednostno hrani rastlino.

Amonijskega dušika ali amonijevega

iz kombinacije dušika (N) in vodika (H) Iz tega izhaja. Njegova kemijska formula NH4 + je zelo blizu, da plinasti amonijak NH 3 hlape v zraku.

To preoblikovanje je hitrejši, ko se temperatura dvigne in ko je pH okoli granul gnojil je večja od 7,5.

Zahvaljujoč pozitivnim nabojem NH4 + veže na gline, huminske kompleks tal, omejevanja tveganja usposabljanja v globino, ampak tudi takojšnje dostopnosti za rastline. Aktivnost mikrobne tal porabi amoniak in jo pretvori v nitratni dušik, proces nitrifikacije.

Dušikov dušik ali nitrat

To je tvorjena naravno s kombiniranjem dušika (N) E

Nitratni dušik gnojila deluje hitro, tako da so gnojila iz amonijevega nitrata počasnejši dejanje.

Kar sečnine in cianamida, da ne vsebujejo nitrat ali amonijev. Dušik, da bi se ne morejo neposredno absorbira v obratu. Da bi bilo primerljivo, mora opraviti preobrazbo.

Oblika nitrat je popolnoma sprosti v raztopino tal in prednostno hrani rastlino.

Najboljši gnojila na osnovi dušika, so dušikov Sensistar rastejo in cvetijo od platina hranil gel NPK + Kalcij + Magnezij + oligo elementi kelatirani EDTA, Rolls-Royce gnojil v Franciji in v svetu, poskusite Sensistar, novo gnojilo generacije, gospodarska in visoko zmogljivost, dobili več rezultatov 20 do 30 v svojih pridelkov in je, kot je nitrat dušik takoj na voljo za vaše rastline in intenzivne nasade.

sensistar sensistar


Vaša registracija je bila uspešna Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Da bi vam lahko ponudili storitve in ponudbe so prilagojeni vašim interesom, kultura Notranja uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani, se strinjate z njihovo uporabo. Za več informacij in iz piškotkov, kliknite tukaj .